Λάζαρος Λασκαρίδης: Την Τετάρτη το μεσημέρι η κηδεία του αντιδημάρχου Καλλιθέας – Η επιθυμία της οικογένειας

Την Τετάρτη το μεσημέρι, στις 13:30 στο κοιμητήριο Καλλιθέας θα τελεστεί η κηδεία του δημοσιογράφου και αντιδημάρχου, Λάζαρου Λασκαρίδη.

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Είμαστε συντετριμμένοι» – Τι είπε φίλος του αντιδημάρχου Καλλιθέας στο enikos.gr

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να διατεθούν δωρεές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας υπέκυψε στα τραύματά του μετά την πτώση του από μεγάλο ύψος όταν υποχώρησε το κάγκελο μπαλκονιού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης όπου βρισκόταν σε εκδήλωση.

Λάζαρος Λασκαρίδης: Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας που έπεσε από μπαλκόνι

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης αιματώματος στο κεφάλι και παρέμεινε για σχεδόν 11 ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με τους γιατρούς να κάνουν λόγο από την αρχή για πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Η μοιραία πτώση

Ενώ ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρισκόταν στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης, σε ένα κτίριο το οποίο νοικιάζεται και δεν ανήκει στον δήμο, αποφάσισε να βγει σε ένα μπαλκονάκι στην πίσω πλευρά που βλέπει στον ακάλυπτο. Όπως σημειώνεται το εν λόγω μπαλκόνι δεν το χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερα και το κάγκελο που υποχώρησε ήταν σκουριασμένο. Κάτι που μπορεί να εξηγήσει το πώς έσπασε τόσο εύκολα με αποτέλεσμα την πτώση του αντιδημάρχου. Σημειώνεται ότι το κτίριο είναι παλιό, της δεκαετίας του ’60.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ