Λάρισα: «Το 4χρονο παιδί γινόταν μπαλάκι στα αστυνομικά τμήματα» – Βίντεο ντοκουμέντο από τσακωμούς των γονιών

Βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο απεικονίζεται ένας από τους τσακωμούς που είχε ο πατέρας του τετράχρονου κοριτσιού, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του, με την μητέρα του, στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, όταν ο πατέρας του παιδιού επισκέφτηκε την πρώην σύζυγό του προκειμένου να παραλάβει την κόρη του, εκείνη – όπως ισχυρίζεται ο ίδιος – δεν του έδινε το παιδί και του επιτέθηκε κρατώντας πέτρες στα χέρια της, σύμφωνα με το Mega.

Στο συμβάν ήταν παρόντες και ο πατέρας της πρώην συζύγου του, ο οποίος του άσκησε λεκτική βία, αλλά και ο νυν σύντροφός της, ο οποίος εμφανίζεται να κρατά καδρόνι στο χέρι.

Υπενθυμίζεται πως 47χρονος πατέρας οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Κατερίνης, και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Τι υποστηρίζει η μητέρα – «Το παιδί είναι μαζί μου και είναι ασφαλές»

Η μητέρα του 4 ετών κοριτσιού έχει μιλήσει στους αστυνομικούς για την ενδοοικογενειακή βία που δέχτηκε και ανέφερε πως ήδη από τον πρώτο χρόνο του γάμου τους την χτυπούσε.

«Από τον πρώτο κιόλας χρόνο του γάμου μας με χτυπούσε και με κακομεταχειριζόταν. Εκκρεμούν οι μηνύσεις που του έχω κάνει. Είχε χρειαστεί να νοσηλευτώ γιατί μου είχε σπάσει τη μύτη ενώ, ήμουν έγκυος. Έπαιρνε το παιδί αγκαλιά ενώ ήταν γυμνός και το ακουμπούσε στα γεννητικά του όργανα και φαινόταν να έχει ερωτική διάθεση. Φιλούσε τη μικρή στην ευαίσθητη περιοχή και ήθελε να της βάζει μόνο αυτός κρέμα. Της έπινε το γάλα και έβαζε τις χρησιμοποιημένες πάνες της στο πρόσωπό του. Ξάπλωνε γυμνός στον καναπέ και άφηνε τη μικρούλα πάνω του να τον περιεργάζεται».

«Με χτυπούσε όταν αντιδρούσα ακόμα και μπροστά στο παιδί. Χωρίσαμε και όσο εκείνος έπαιρνε το παιδί παρατήρησα ότι δεν τρεφόταν καλά και έκανε εμετούς. Το παιδί μου έλεγε ότι κάποιες φορές την χτυπούσε και της φώναζε. Έμαθα ότι το καλοκαίρι σε μια αυλή ταβέρνας έγδυσε το παιδί και το έπλυνε με λάστιχο. Μάλιστα, υπάρχει και σχετική φωτογραφία με τον ίδιο να κάθεται γυμνός στο πεζοδρόμιο και το παιδί στα χέρια. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη».

«Το παιδί δεν μπορεί να τα φαντάστηκε όλα αυτά, να τα έβγαλε από το μυαλό του. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα, είχε περίεργη συμπεριφορά. Θέλω να προστατεύσω το παιδί μου και θα προβώ σε κάθε νόμιμη διαδικασία για να το κάνω αυτό. Το παιδί τώρα βρίσκεται μαζί μου και είναι ασφαλές. Τον λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη. Αυτός προφυλακίστηκε και καλώς βρίσκεται εκεί που βρίσκεται», ανέφερε η μητέρα του 4χρονου.

«Το παιδί γινόταν μπαλάκι στα αστυνομικά τμήματα»

Στο Mega μίλησε και ο Γιάννης Αργυρόπουλος, δικηγόρος του 47χρονου γιατρού, που κατηγορείται ότι ασέλγησε στην 3,5 ετών κόρη του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν όλα αυτά αποτελούν βιώματα του παιδιού, νομίζω ότι δεν θα έχουμε να συζητήσουμε και κάτι άλλο. Θα πρέπει ο συγκεκριμένος άνθρωπος να παραμείνει εκεί που είναι».

Σχετικά με το παραπάνω βίντεο ντοκουμέντο, που αφορά τους τσακωμούς του πρώην ζευγαριού, ο κ. Αργυρόπουλος επισημαίνει πως «από όσο ενημερώθηκα από τον εντολέα μου, αποτελούν συμβάντα που είχαν να κάνουν με την “παράδοση” και “παραλαβή” του παιδιού. Το παιδί γινόταν μπαλάκι στα αστυνομικά τμήματα μετά από μηνύσεις. Αυτό είναι το λυπηρό της υπόθεσης. Ο πατέρας συνεχίζει να αρνείται τα πάντα».

«Τον αγαπάω τον μπαμπά, αλλά τον φοβάμαι»

Σημειώνεται πως το 4χρονο κοριτσάκι εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και εκεί αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε όσο βρισκόταν στα χέρια του μπαμπά της. Σύμφωνα με το Mega, μίλησε για τις ασελγείς πράξεις που την έβαζε να κάνει.

Σε ερώτηση της παιδοψυχολόγου, εάν το κοριτσάκι αγαπάει τον πατέρα της, εκείνο φέρεται να απάντησε πως «τον αγαπάω, αλλά τον φοβάμαι».

Μάρτυρας «κλειδί», ο οποίος επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει στο MEGA πως είχε δει τον πατέρα του κοριτσιού να εμφανίζει περίεργες συμπεριφορές.

«(Ο δράστης) Έχει έρθει στον παιδότοπο 5-6 φορές τον τελευταίο μήνα. Έφερνε φαγητό σε τάπερ. Έκανε μπάνιο το παιδί στις γυναικείες τουαλέτες με κρύο νερό χωρίς να ενημερώσει κάποιον. Το αντιλαμβανόμασταν εμείς, εφόσον έφευγε από το κατάστημα. Ξέχασε και ένα τηλέφωνο από ντους την τελευταία φορά που ήρθε. Είχε πει το παιδάκι ότι «ο μπαμπάς χτύπησε την μαμά». Από εκεί και πέρα τελευταία ημέρα ήρθε 12 παρά 20 (το βράδυ) σε έναν άδειο παιδότοπο».

«Εμείς εκείνη την ώρα λειτουργούμε μόνο σαν εστίαση και 12 που κλείνει το κατάστημα, σχολώντας ο υπάλληλός μου τον είδε να παρκάρει στις γραμμές του τρένου. Ήμασταν 45- 50 λεπτά εκεί στην περιοχή προσπαθώντας να αντιληφθούμε τι συμβαίνει. Το παιδάκι το είχε στα πόδια του, το τι έκανε στο αμάξι δεν το γνωρίζουμε. Μια παρά δέκα το βράδυ, περάσαμε δίπλα με τον φίλο μου από το καθισματάκι εκεί από τον οδηγό, το είχε το παιδάκι πάνω και το σκούπιζε με ένα μωρομάντηλο στο στόμα. Πήρα τηλέφωνο το Χαμόγελο του παιδιού».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ