Λαμία: Ο δρόμος «κατάπιε» αυτοκίνητο – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Τον τρόμο έζησε οδηγός αυτοκινήτου στην Λαμία, όταν ξαφνικά άνοιξε τρύπα στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα την ώρα που το όχημα κινείτο στην οδό Σαρανταπόρου στην διασταύρωση με την οδό Αρκαδίου το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Απριλίου λίγο πριν από τις 13:30.

Από την μία στιγμή στην άλλη, ο άτυχος οδηγός ένιωσε το αυτοκίνητό του να βουλιάζει, όταν συνειδητοποίησε ότι η μπροστινή ρόδα του οχήματός του «χάθηκε» σε τρύπα που άνοιξε στο οδόστρωμα.

Η ιστοσελίδα αναφέρει, μάλιστα, ότι μέσα στο όχημα βρίσκονταν και τα παιδιά του οδηγού, καθώς τα είχε παραλάβει πριν από λίγη ώρα από το σχολείο.

δρόμος Λαμία

Έντρομος και με τη βοήθεια περαστικών ο οδηγός κατάφερε να επαναφέρει σε ασφαλές σημείο το όχημά του, αφού πρώτα έβγαλε τα παιδιά του εκτός του αυτοκινήτου καθώς φοβόταν «μην το καταπιεί ολόκληρο ο δρόμος», είπε χαρακτηριστικά στο τοπικό μέσο.

Λαμία δρόμος

Το αυτοκίνητο υπέστη υλικές ζημιές στο μπροστινό μέρος, ενώ στο σημείο έσπευσε η τροχαία σταματώντας για μερικά λεπτά την κυκλοφορία με σκοπό την απομάκρυνση του οχήματος και την αποφυγή νέου ατυχήματος, καθώς ο δρόμος είναι πολυσύχναστος.

Λαμία Λαμία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ