Λαμία: Νέα επίθεση σκύλου έστειλε 59χρονη στο νοσοκομείο

Νέα επίθεση σκύλων εναντίον πολίτη στη Λαμία μέσα σε τρία 24ωρα. Θύμα αυτή τη φορά ήταν μια 59χρονη που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της.

Ήταν λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Τετάρτης, 28 Σεπτεμβρίου όταν η γυναίκα κινούνταν στην οδό Λευκαδίτη. Ξαφνικά ένα μεγαλόσωμο σκυλί επιτέθηκε στο σκυλάκι της, το οποίο για να το προστατεύσει το πήρε στην αγκαλιά της.

Το αδέσποτο τότε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, lamiareport.gr, την δάγκωσε στο πόδι και ελαφρά στο χέρι. Η γυναίκα κατάφερε να απομακρυνθεί και να αναζητήσει βοήθεια λίγο πιο πάνω στην οδό Σίφνου, έξω από το 17ο Δημοτικό, όπου έφτασαν πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ. αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στην 59χρονη και στη συνέχεια την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Λαμίας. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στη γύρω περιοχή εντοπίζοντας τέσσερα τουλάχιστον μεγαλόσωμα σκυλιά, τα οποία δεν ταίριαζαν στην περιγραφή, ούτε έδειξαν επιθετικότητα.

Ειδοποιήθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Στασινός που μαζί με τον υπεύθυνο περισυλλογής άρχισαν να… οργώνουν τη βόρεια Λαμία για τον εντοπισμό του επικίνδυνου σκυλιού και οποιουδήποτε άλλου σκύλου δεν είναι με κολάρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ