Λαμία: Αγριογούρουνα έκαναν την βόλτα τους για… πρωινό καφέ – ΦΩΤΟ

Την βόλτα τους για έναν… πρωινό καφέ έκαναν σήμερα δύο αγριογούρουνα, στη Λαμία. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μεγαλόσωμα ζώα έφτασαν μέχρι το πάρκο του Αγίου Λουκά δίπλα, στην καφετέρια, λίγο μετά τις 7 το πρωί της Δευτέρας.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες που έστειλε ο Πάνος Παύλου στο lamianow.gr, τα αγριογούρουνα ανέβηκαν στο πλακόστρωτο και έκαναν… αμέριμνα την βόλτα τους.

αγριογούρουνο Λαμία

Ο ίδιος πρόλαβε να τα φωτογραφίσει παρά την αρχική έκπληξη που υπέστη και σε δήλωσή του επισήμανε ότι “δεν ήταν ένα αλλά δύο αγριογούρουνα. Προφανώς έχασαν τον προσανατολισμό τους και ανέβηκαν μέχρι εδώ αναζητώντας την τροφή τους”.

αγριογούρουνο Λαμία

Η ιστοσελίδα επισημαίνει ότι καλό είναι όσοι περνούν από το σημείο να κινούνται με προσοχή, ιδιαίτερα βραδινές και πρωινές ώρες, όπως και στον Περιφερειακό από το ΚΕΥΠ μέχρι το Νοσοκομείο.

αγριογούρουνα Λαμία

Τα μεγαλόσωμα ζώα αναζητούν τροφή και δεν διστάζουν να κατέβουν από τον Προφήτη Ηλία και την γύρω περιοχή μέχρι στο δρόμο. Δεν είναι άλλωστε λίγα τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί -ειδικά τις βραδινές ώρες- τον τελευταίο καιρό, τόσο στο συγκεκριμένο σημείο αλλά ως τα Καλύβια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ