Μαλακάσα: Στον εισαγγελέα ο 31χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό – Το μυστήριο με τα κεριά και τις κάρτες sim

Μυστήριο επικρατεί με τον 31χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας εμπρησμού, στην Μαλακάσα, την Κυριακή. Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα. 

Ο 31χρονος εντοπίστηκε κοντά στη λίμνη Μπελέτσι να προσπαθεί να βάλει φωτιά σε χόρτα, έχοντας μαζί του κάποια κεριά, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Όπως μετέδωσε χθες το enikos.gr, τον είδαν ποδηλάτες οι οποίοι περνούσαν από το σημείο και ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία, με αποτέλεσμα να σπεύσουν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ο αλλοδαπός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να μιλάει ακατάληπτα.

κεριά - Μαλακάσα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο άνδρας έφερε μαζί του πέντε αναπτήρες, ένα φιαλίδιο από γκαζάκι, ένα πακιστανικό κινητό τηλέφωνο και τρεις κάρτες sim. Τα τελευταία στοιχεία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει ανάλυση των δεδομένων.

Μυστήριο για τους άνδρες αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής αποτελεί το πώς βρέθηκε στη χώρα μας ο 31χρονος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγγραφο που έχει μαζί του δεν είναι καν ταξιδιωτικό, αλλά φέρει σφραγίδα της Μεγάλης Βρετανίας.

Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από τον Alpha:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ