Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Μητέρες αποκαλύπτουν στον ΑΝΤ1 πώς έσωσαν τα κορίτσια τους

Σε άλλες δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί, για την υπόθεση μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στην Αττική.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη μια 26χρονη που κατηγορείται ότι συνόδευε δύο ανήλικα κορίτσια, 15 και 17 ετών, σε ερωτικά ραντεβού ενώ στο αεροδρόμιο της Αθήνας πέρασαν χειροπέδες σε έναν 64χρονο που κατηγορείται ότι συνευρέθηκε ερωτικά και με τις δύο έναντι αμοιβής 150 και 200 ευρώ αντίστοιχα.

Οι μητέρες δύο νεαρών που έπεσαν θύματα του κυκλώματος μίλησαν στον ANT1 για το πώς κατόρθωσαν να γλιτώσουν τα παιδιά τους. Ανακούφιση δηλώνουν οι γονείς που έγιναν ντετέκτιβ για να γλιτώσουν τα ανήλικα παιδιά τους από την πορνεία μετά και τις νέες συλλήψεις της αστυνομίας.

«Είναι τεράστιο το κύκλωμα, γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους. Αυτό τώρα που βγήκε στο φως, δεν είναι τίποτα, έχει συνέχεια…», ανέφερε η μια εξ αυτών.

Σύμφωνα με τους γονείς επτά ανήλικων κοριτσιών που έχουν καταγγείλει ότι εξωθούνταν οι κόρες τους στην πορνεία έχουν καταθέσει στις αρχές μηνύματα και συνομιλίες των παιδιών τους με τις ομάδες του κυκλώματος και οι αρχές ήδη ερευνούν τα πλοκάμια του κυκλώματος να φτάνουν έως και την βόρεια Ελλάδα.

«….σίγουρα το κύκλωμα θα ανοίξει και άλλο, και εκτός Αθηνών, στην βόρεια Ελλάδα και ίσως και σε άλλα σημεία της επικράτειας», δήλωσε ο Γιώργος Κανιάρης, δικηγόρος της μητέρας της 15χρονης.

Ο ΑΝΤ1 μίλησε με τη μητέρα μίας ακόμη ανήλικης, θύμα του κυκλώματος. Η κόρη της στρατολογήθηκε από μία 25χρονη η οποία ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερη παρά τις τρεις μηνύσεις που έχει καταθέσει σε βάρος της από τον περασμένο Απρίλιο.

«Η 25χρονη πήγαινε τα κορίτσια αρχικά σε γνωστά κλαμπ για “γλάστρες” και από εκεί “τσιμπούσε” πελάτες για να κλείσει ραντεβού. Σιγά – σιγά απομάκρυνε την κόρη μου από το σπίτι, την απομάκρυνε από εμάς και τότε άρχισα να ψάχνω τι γίνεται. Όπως έχω καταθέσει και στις αρχές το κύκλωμα έβαζε τα κορίτσια να διακινούν ναρκωτικά από κλαμπ σε κλαμπ, σε “γνωστούς” πελάτες.

Στα δίχτυα των αρχών έχουν πέσει ήδη μία 31χρονη γυναίκα που κατηγορείται για μαστροπεία, ένας 34χρονος που φέρεται να φωτογράφιζε τα ανήλικα κορίτσια για ιστοσελίδες ερωτικών ραντεβού και ένας 55χρονος που κατηγορείται ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με ανήλικες έναντι αμοιβής ενώ στην δικογραφία συμπεριλαμβάνονται στοιχεία για ακόμα 4 άτομα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ