Κρήτη:Στα μπλόκα οι αγρότες

Κρήτη:Στα μπλόκα οι αγρότες

Στον κόμβο Γιόφυρου βρίσκονται από τις 12 το μεσημέρι οι αγρότες του νομού Ηρακλείου σε μία προσπάθεια να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση για τις δύσκολες ώρες που περνά ο πρωτογενής τομέας.

Οι αγρότες που ξεκίνησαν από κάθε γωνιά του νομού, έφτασαν στις 12 το μεσημέρι στον κόμβο, όπου και παρέταξαν αγροτικά αυτοκίνητα και τρακτέρ. Δίπλα τους ωστόσο ήταν και μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να διευκολύνουν την κυκλοφορία αλλά και να αποτρέψουν κάθε ενδεχόμενο έντασης.

Άνδρες της τροχαίας αλλά και διμοιρίες βρισκόταν στις ράμπες προς εθνική οδό ενώ στα φανάρια του ΠΑΓΝΗ μία ομάδα τροχονόμων έκανε εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων προκειμένου να μην υπάρξει μπλοκάρισμα στην είσοδο της πόλης.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, δρόμοι έκλεισαν και αρκετοί χαμένοι οδηγοί στους παράδρομους της εθνικής οδού, προς το Γάζι.

Αυτή την ώρα η κατάσταση στον κόμβο Γιοφύρου τείνει να ομαλοποιηθεί, παρά το γεγονός ότι είναι ώρα του κλεισίματος των καταστημάτων. Τα αυτοκίνητα περνούν από το μπλόκο των αγροτών με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς, ωστόσο η διέλευση είναι εφικτή, σύμφωνα και με την αστυνομία που παραμένει στο σημείο για τη διευκόλυνση του κόσμου.

Πηγή: prismanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ