Κρήτη: Βγήκαν τα όπλα στα Χανιά – Δύο συλλήψεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Παραλίγο τραγωδία το πρωί της Παρασκευής στα Χανιά, καθώς για ακόμα μία φορά «μίλησαν» τα όπλα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, στα Κεραμειά τρία συγγενικά πρόσωπα λογομαχούσαν για κτηματικές διαφορές. Δύο άνδρες, ένας 67χρονος και ένας 37χρονος στράφηκαν εναντίον 51χρονου άνδρα, με τον ένα μάλιστα να βγάζει το πυροβόλο όπλο που κρατούσε και να πυροβολεί προς το μέρος του 51χρονου χωρίς ευτυχώς να τον πετύχει. Ο 51χρονος τράπηκε σε φυγή με το όχημά του και -ευτυχώς- προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων έδρασαν άμεσα και μέσα σε λίγες ώρες, εντόπισαν τους δράστες ενώ πραγματοποίησαν έλεγχο στο αυτοκίνητο και στο ποιμνιοστάσιό τους όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια κυνηγετική καραμπίνα, πιστόλι με γεμιστήρα και 35 φυσίγγια.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον περιστατικό

Συνελήφθησαν, σήμερα (17.02.2023) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, δύο (2) ημεδαποί (67 και 37 ετών) για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρα ανθρωποκτονίας και νομοθεσίας περί όπλων .

Ειδικότερα, σήμερα (17.02.2023) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χανίων ανωτέρω ημεδαποί διαπληκτίσθηκαν με έτερο ημεδαπό (51χρονο) και ενας εξ αυτών με τη χρήση πυροβόλου όπλου προσπάθησε ανεπιτυχώς να πλήξει τον 51χρονο προκαλώντας υλικές ζημιές στο όχημα που οδηγούσε.

Οι ημεδαποί εντοπίσθηκαν μεσημεριανές ώρες σήμερα και σε έρευνες που έγιναν στο όχημα και σε χώρο ποιμνιοστάσιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Μια κυνηγετική καραμπίνα
  • Πιστόλι με γεμιστήρα
  • 35 φυσίγγια

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ