Κρήτη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 33χρονο που σκοτώθηκε από έκρηξη φωτοβολίδας

Για εκτεταμένα και ανεπανόρθωτα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι κάνει λόγο η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στον 33χρονο Μανώλη από την Κρήτη, ο οποίος σκοτώθηκε όταν προσπάθησε να πυροδοτήσει μια ναυτική φωτοβολίδα το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς και αυτή εξερράγη στα χέρια του.

Κρήτη: Τι εξετάζουν οι αρχές για τον θάνατο του 33χρονου από ναυτική φωτοβολίδα – «Του καρφώθηκε στα πλευρά»

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, cretalive.gr, η νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στο σώμα του άτυχου Μανώλη έδειξε ότι η ζημιά που προκάλεσε η έκρηξη ήταν τρομακτική.

Σημειώνεται ότι η κηδεία του 33χρονου θα γίνει την Τετάρτη το απόγευμα, ενώ για τις συνθήκες του θανάτου έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα. Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που επεστράφη στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, η οποία χειρίζεται την υπόθεση.

Κρήτη: Ληγμένη η φωτοβολίδα που εξερράγη στα χέρια του 33χρονου – Το ατύχημα με κροτίδα που είχε στο παρελθόν

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο φίλοι του 33χρονου που διασκέδαζαν μαζί του, το βράδυ της Κυριακής, όταν συνέβη το μοιραίο, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οριστεί ρητή δικάσιμος ως προς τα αδικήματα της κατοχής (για τον ένα) και χρήσης (και για τους δύο) βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ένας που φέρεται να κατείχε τις φωτοβολίδες, υποστήριξε προανακριτικά ότι τις πήρε από κάποιον γνωστό του που διαθέτει σκάφος και υποχρεούται να έχει φωτοβολίδες σε αυτό. Όπως είπε, είχαν λήξει, έπρεπε να προμηθευτεί νέες και αντί να τις πετάξει, τις έδωσε σε αυτόν.

Κρήτη: Θρήνος για τον 33χρονο Μανόλη – Έσκασε στα χέρια του η φωτοβολίδα

Σημειώνεται ότι στην αστυνομία παραδόθηκαν μετά την τραγωδία 12 τέτοιες φωτοβολίδες, εκ των οποίων οι 10 είχαν χρησιμοποιηθεί. Όπως διευκρινίζεται δεν πρόκειται για ναυτικές φωτοβολίδες που εκτοξεύονται αλλά για αυτές που χρησιμοποιούνται εν είδη καπνογόνου σε περίπτωση κινδύνου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ