Κρήτη: Θρήνος για τους δύο νεκρούς στο φρικτό τροχαίο – Ραγίζουν καρδιές οι μαντινάδες και τα λόγια των δικών τους ανθρώπων

Συγκλονίζει την Κρήτη η νέα τραγωδία στην άσφαλτο, που συνέβη νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Ένας 23χρονος άνδρας και μία 51χρονη γυναίκα έχασαν τη ζωή τους σε φρικτό τροχαίο, όταν τα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν συγκρούστηκαν μετωπικά, στον δρόμο “καρμανιόλα” Ηράκλειο-Βιάννος, λίγο πριν από το Αρκαλοχώρι.

τροχαίο Κρήτη 2

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος Νίκος Γκιαουράκης, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με το όχημα της 51χρονης Δέσποινας Βερυκοκίδη, με αποτέλεσμα να βρουν και οι δύο ακαριαίο θάνατο. Τα οχήματά τους, μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

τροχαίο Κρήτη

τροχαίο Κρήτη

Ο νεαρός είχε κατεύθυνση από τα Πεζά προς Αρκαλοχώρι και η 51χρονη κατευθυνόταν από το Αρκαλοχώρι προς τα Πεζά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 51χρονη γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη με παιδιά, κατευθυνόταν προς το Ηράκλειο στον χώρο εργασίας της, όπου διατηρεί κομμωτήριο, ενώ ο 23χρονος επέστρεφε στο σπίτι του.

τροχαίο Κρήτη

τροχαίο Κρήτη

Σκηνές τραγωδίας στο σημείο του τροχαίου

Το πρωί, στο σημείο του τροχαίου, εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Ένας θείος του 23χρονου, που ειδοποιήθηκε για το τροχαίο, έσπευσε στην περιοχή όπου συνέβη η τραγωδία. Ο πόνος του ήταν αβάσταχτος για τον χαμό του ανιψιού του, ενώ τα λόγια του ράγιζαν καρδιές.

Στο Γεράκι, τον τόπο καταγωγής του νεαρού, η είδηση του θανάτου του σκόρπισε βαθιά θλίψη.

τροχαίο Κρήτη

τροχαίο Κρήτη

Η Κρήτη θρηνεί ακόμη δύο νεκρούς, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο στον ίδιο δρόμο.

Πηγή: ekriti.gr, creta24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ