Κρήτη: Θρίλερ με τον θάνατο του 57χρονου σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων – Το βίντεο-ντοκουμέντο που δίνει νέα τροπή

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του 57χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε αντιπροσωπεία αυτοκίνητων, στο Τυμπάκι της Κρήτης. Οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς υπάρχουν στοιχεία που παραπέμπουν ακόμη και σε αυτοχειρία.

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός άνδρας από φωτιά σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Πληροφορίες που επικαλείται το cretalive, αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους ένα βίντεο-ντοκουμέντο όπου καταγράφεται ο 57χρονος να αγοράζει ένα μπιτόνι με βενζίνη, αξίας 5 ευρώ, από πρατήριο υγρών καυσίμων, περίπου 1,5 ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά στην επιχείρησή του.

Η ώρα είναι 10 το πρωί. Στις 11.26 η Πυροσβεστική ενημερώνεται για τη φωτιά στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης του 57χρονου. Εκτιμάται, όμως, ότι η φωτιά ήδη έκαιγε κάποια ώρα.

φωτιά Κρήτη

Λίγο αργότερα αποκαλύπτεται η τραγωδία με την απανθρακωμένη σορό στον χώρο του γραφείου της επιχείρησης. Για το τυπικό της υποθέσεως θα γίνει κανονικά η διαδικασία ταυτοποίησης του πτώματος με DNA.

Τις έρευνες διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, ενώ στο συμβάν μετέβησαν και αστυνομικοί από το Α.Τ. Φαιστού.

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη από τα μέσα

Ένα δεύτερο στοιχείο που περιπλέκει την κατάσταση, είναι ότι οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα προκειμένου να μπουν στον χώρο, όπου βρέθηκε η σορός. Ήταν κλειδωμένα από μέσα, όπως αναφέρεται.

Σε όλον τον χώρο, ο οποίος έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές από την φωτιά, έγινε ενδελεχής αυτοψία, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις και μαρτυρίες, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 57χρονος έχασε την ζωή του με τόσο φρικτό τρόπο.

Ήταν ατύχημα ή συνέβη κάτι άλλο; Οι αρχές αναμένουν το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή και σε δεύτερο χρόνο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, ωστόσο, όπως λένε οι πληροφορίες, εξετάζουν σοβαρά και την εκδοχή της αυτοχειρίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ