Κρήτη – Οι μπαλωθιές τους “έστειλαν” στο… κρατητήριο

Δεν έλειψαν οι μπαλωθιές από το γλέντι που διοργάνωσε μία οικογένεια στο Ρέθυμνο, στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να αναστατωθεί ολόκληρη η περιοχή.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας 68χρονος μαζί με έναν 37χρονο και μία 37χρονη αποφάσισαν να γιορτάσουν μία σημαντική στιγμή της ζωής του κάνοντας ένα γλέντι.

Το κέφι δεν άργησε να ανάψει και ένας από τους παρευρισκόμενους πήρε ένα όπλο που υπήρχε στο σπίτι και άρχισε να ρίχνει «μπαλωθιές».

Όλη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία για να επιληφθεί της κατάστασης.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, στο σημείο βρέθηκαν άνδρες των ΤΑΕ όπου έκαναν έλεγχο στο σπίτι όπου έγινε το γλέντι. Εκεί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο και δύο κάλυκες.

Οι άνδρες της αστυνομίας μίλησαν με τους διοργανωτές του γλεντιού ζητώντας το όνομα του ανθρώπου που άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Οι δύο άνδρες (68 και 37 χρόνων), αλλά και η 37χρονη, αρνήθηκαν να δώσουν αυτή την πληροφορία με αποτέλεσμα να συλληφθούν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, αλλά και την υπόθαλψη εγκληματία.

Σημειώνεται ότι η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

 

Διαβάστε επίσης:

Πυροβόλησαν αστυνομικούς κατά τη διάρκεια έρευνας σε χασισοφυτεία

Συγκρούσεις μεταναστών με αστυνομικούς στην Κω – ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ