Κρήτη: Αυτή είναι η μητέρα που άφησε τα τρία παιδιά της μόνα στο σπίτι

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Κρήτη το οικογενειακό δράμα τριών ανήλικων παιδιών στο Ηράκλειο, που η μητέρα τους τα άφησε ολομόναχα στο σπίτι για δύο ημέρες. Η ίδια ισχυρίζεται ότι έλειψε μόνο για λίγες ώρες και έδωσε τη δική της εκδοχή για όσα υποστήριξε το μεγαλύτερο παιδί της στις αρχές.

«Μετανιώνω. Ειλικρινά μετανιώνω. Τα άφησα μόνο για δύο ώρες. Aλίμονο αν δεν αγάπαγα τα παιδιά μου», υποστήριξε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών ηλικίας 5, 7 και 9 ετών που βρέθηκαν μόνα τους στο σπίτι.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα όσα είπε ο μεγαλύτερος γιος της σχετικά με την απουσία τους από το σχολείο. Όπως είπε, το παιδί το ίδιο αρνούταν να σηκωθεί και η ίδια προσπαθούσε κάθε πρωί να τα ξυπνήσει:

«Ακόμα και με σπασμένο πόδι προσπαθούσα να τον σηκώσω για να πάει στο σχολείο», πρόσθεσε, ωστόσο, ο 9χρονος κατέθεσε ότι η μητέρα του δεν ξυπνούσε το πρωί και ότι εκείνος τάιζε τον αδελφό του.

Τι είπε η μητέρα για το σχολείο ειδικής αγωγής που δεν πήγαινε το τετραπληγικό παιδί

Το μεσαίο παιδί της οικογένειας που είναι τετραπληγικό είχε εγγραφεί σε ειδικό σχολείο, ωστόσο, σύμφωνα με τις καταγγελίες, δεν πήγε ποτέ.

Η 33χρονη υποστήριξε ότι αδυνατούσε να τον πηγαίνει, καθώς δεν είχε μεταφορικό μέσο.

«Δεν πήγε για μεταφορικούς λόγους. Εγώ δεν οδηγώ κι ο πατέρας τους δεν έχει αμάξι. Μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει ταξί κι ότι όλες οι θέσεις είναι πιασμένες. Επίσης, υπήρχε και το θέμα του συνοδού, καθώς δεν υπήρχε. Μου είπαν ότι θα ήταν καλό να γίνει μεν η εγγραφή του παιδιού στο σχολείο αλλά να ξεκινήσει κανονικά τη σχολική του δράση από Σεπτέμβριο», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη δικάστηκε χθες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ