Κοζάνη: Ακινητοποίησαν 18χρονη μέσα στο σπίτι της και την λήστεψαν

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας στην Κοζάνη ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος 18χρονης μέσα στο σπίτι της. Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος ενός ατόμου, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για να ταυτοποιηθεί και το δεύτερο άτομο που έδρασε μαζί του.

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το πρωί της περασμένης Παρασκευής, τα δύο άτομα μπήκαν σε σπίτι και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό 155 ευρώ, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, κάρτες και βιβλιάρια τραπέζης, δύο κινητά τηλέφωνα, διάφορα αντικείμενα και τρόφιμα. Ενώ συνέχιζαν να ερευνούν τα δωμάτια, αντιλήφθηκαν ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν μία 18χρονη, την οποία ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μάλιστα, το αμέσως προηγούμενο βράδυ διαπιστώθηκε ότι τα ίδια άτομα παραβίασαν πόρτα κι άλλου σπιτιού στην περιοχή της Κοζάνης, μπήκαν στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3.100 ευρώ, προσωπικά έγγραφα, βιβλιάριο τραπέζης, κινητό τηλέφωνο και διάφορα τρόφιμα.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης συνεχίζεται, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η προανάκριση προκειμένου ταυτοποιηθεί ο συνεργός του αλλοδαπού, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ