Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού: Ερωτευμένοι στην Θηρασιά

Την Θηρασιά επέλεξαν ο Γιώργος Καράβας και η σύζυγός του Ραφαέλα Ψαρρού, προκειμένου να περάσουν στιγμές χαλάρωσης έπειτα από μία απαιτητική επαγγελματική χρονιά. Το ζευγάρι που μετράει πολλά χρόνια κοινού βίου και έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Γιώργος Καράβας και Ραφαέλα Ψαρρού είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα προφίλ τους στο instagram, στα οποία μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητάς τους με τους χιλιάδες ακολούθους τους. Οι δύο τους τις τελευταίες ώρες έχουν δημοσιεύσει στα προφίλ τους στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Ο Γιώργος Καράβας έκανε ένα post με δύο φωτογραφίες στο προφίλ του, μία με τον ίδιο και άλλη μία με την Ραφαέλα Ψαρρού, στην οποία ανταλλάσσουν ένα γλυκό φιλί. Στη λεζάντα του post γράφει: «Salted !». Παράλληλα το διάσημο μοντέλο ανέβασε και διάφορες ιστορίες στο προφίλ του. Στις φωτογραφίες μπορεί κανείς να δει τα καταγάλανα νερά της Θηρασιάς, το ηλιοβασίλεμα, αλλά και μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την σύζυγό του και το σκυλάκι τους.

 

Η Ραφαέλα Ψαρρού μπορεί να μην έχει κάνει κάποιο post, μέχρι αυτή την στιγμή, αλλά έχει ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο, μέσω των ιστοριών του instagram. Μάλιστα σε μία από αυτές βλέπουμε πως το ζευγάρι είχε διαλέξει να ντυθεί παρόμοια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ