«Κούρεψαν» τις ελπίδες της Μαρίας

«Κούρεψαν» τις ελπίδες της Μαρίας

Κραυγή αγωνίας από τον Διονύση Χιώτη. Όπως καταγγέλλει ο διεθνής γκολκίπερ του ΑΠΟΕΛ, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν (με πολύ κόπο και χρόνο) για το σοβαρό πρόβλημα υγείας μίας μικρής κοπέλας από την Κατερίνη, έπεσαν και αυτά στη δίνη του «κουρέματος» των καταθέσεων στην Κύπρο.

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τη βοήθειά της ήταν γι΄ αυτό το σκοπό».

«Ενώ συγκεντρώσαμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που ζητήθηκαν, συν αποκόμματα από τον Τύπο ότι όντως τα χρήματα ήταν του απλού κόσμου και γι΄ αυτό το σκοπό, δυστυχώς τα χρήματα χάθηκαν», έγραψε χθες το μεσημέρι στη σελίδα του στο facebook.

Επίσης, ο 36χρονος τερματοφύλακας ανέβασε και μία φωτογραφία με αντίγραφο των κινήσεων του σχετικού λογαριασμού. «Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε τι ποσό απέμεινε από τα 500.000 ευρώ που υπήρχαν στους λογαριασμούς», συμπλήρωσε στο σχόλιό του.

Από την εικόνα του τραπεζικού λογαριασμού, φαίνεται ότι το υπόλοιπο έχει φτάσει πλέον σχεδόν στο 1/5 του ποσού που συγκεντρώθηκε από το φιλανθρωπικό αγώνα του έμπειρου γκολκίπερ. Συγκεκριμένα, έχουν απομείνει μόνο 122.000 ευρώ.

Προφανώς, όπως καταγγέλλει ο 36χρονος πορτιέρο, αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν πλέον. Από το «κούρεμα» που επέβαλαν οι δανειστές στην Κύπρο, στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, δεν εξαιρέθηκε ο λογαριασμός για τη μικρή Μαρία.

Γεγονός που σκόρπισε απογοήτευση και οργή. Όχι μόνο στον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, αλλά και στους φίλους που τον ακολουθούν στα social media. Τα σχόλια ήταν πάρα πολλά και αιχμηρά, μετά τη χθεσινή ανάρτηση και η αγανάκτηση του κόσμου μεγάλη.

 

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ