Κως: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης – Φόβοι για πιθανή δολοφονία, ποιος είναι ο βασικός ύποπτος

Θρίλερ στην Κω, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης από την Πολωνία, η οποία έχει εξαφανιστεί από το βράδυ της Δευτέρας.

Η 27χρονη Αναστάζια-Πατρίτσια εργαζόταν, με τον επίσης Πολωνό σύντροφό της, σε ξενοδοχείο στη περιοχή Μαρμάρι. Η τελευταία επικοινωνία, που είχε ο σύντροφος της μαζί της ήταν στις 10:30 το βράδυ εκείνης της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί εκφράζουν φόβους ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε και βασικός ύποπτος θεωρείται ένας αλλοδαπός. Νωρίτερα, άλλοι τέσσερις αλλοδαποί προσήχθησαν για την υπόθεση, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι έρευνες των Αρχών επεκτείνονται σε όλο το νησί χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση τόσο της πυροσβεστικής όσο και του λιμενικού. Οι αρχές «σαρώνουν» την περιοχή αναζητώντας την 27χρονη από την Πολωνία ακόμη και σε πηγάδια της περιοχής.

Κως: Η κατάθεση του συντρόφου της 27χρονης

Ο σύντροφός της κατέθεσε στην αστυνομία πως η 27χρονη είχε επικοινωνήσει μαζί του, λέγοντάς του πως μόλις θα τελείωνε από τη δουλειά της, θα έβγαινε για ποτό με μία παρέα. Όπως του είπε, για να μην ανησυχεί, θα την συνόδευαν στο σπίτι, στο τέλος της βραδιάς. Κάτι όμως που  δεν συνέβη ποτέ.

Κως εξαφάνιση 27χρονη Πολωνή

Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πως η σύντροφος του τον κάλεσε πιο αργά το βράδυ σε κατάσταση μέθης και του ζήτησε να πάει να την πάρει εκείνος από τη περιοχή που βρισκόταν. Όμως όταν έφτασε, δεν την βρήκε εκεί, γεγονός που τον οδήγησε να δηλώσει την εξαφάνιση της την επόμενη μέρα.

Η οικογένεια της κάνει έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνισή της να επικοινωνήσει με την Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ