Έλενα Χριστοπούλου – Δημήτρης Παπανώτας: Ο «πόλεμος» συνεχίζεται

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ της Έλενας Χριστοπούλου και του Δημήτρη Παπανώτα.

Συγκεκριμένα η Έλενα Χριστοπούλου κατά την διάρκεια δηλώσεων που έκανε σε τηλεοπτικές κάμερες, ρωτήθηκε και για τον Δημήτρη Παπανώτα.«Δεν έχω μιλήσει με τον κύριο Παπανώτα, τι κάθομαι και λέω Παναγία μου, αλλά δεν έχω θέμα με κανέναν κύριο και καμία κυρία, αρκεί να σέβεται αυτό που είμαι! Υπάρχουν πάρα πολύ σημαντικά και σοβαρά πράγματα γύρω μας που συμβαίνουν, δεν είναι καθόλου τυπικό αυτό που λέω, για να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα», απάντησε.

Ο Δημήτρης Παπανώτα σχολιάζοντας τις δηλώσεις της, είπε αρχικά: «Μίλησε με απαξιωτικό τρόπο. Μάλλον τον εαυτό της απαξιώνει, γιατί αυτή το ξεκίνησε. Είναι αυτό το ότι το έκανα και μετά λέω: “Αχ θεέ μου, τι κάνω;”. Αυτή το ξεκίνησε με το post στο Instagram».

«Σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους. Πραγματικά, όταν μιλάς για σεβασμό και την ίδια στιγμή λες: “Αχ θεέ μου, τώρα γιατί; Για ποια πράγματα με βάζετε και μιλάω;”. Πραγματικά είναι λίγο να πας να κοιταχτείς. Όταν λες ότι θέλεις σεβασμό και την ίδια ώρα απαξιώνεις… Δηλαδή εσύ θες σεβασμό, εμείς δεν θέλουμε; Επί της ουσίας, λίγο κορίτσια να το κοιτάξετε το θέμα του σεβασμού. Ο σεβασμός είναι από άνθρωπο προς άνθρωπο, προς όλους τους ανθρώπους γύρω μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ