Κως: Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία «δείχνει» το πόρισμα του ιατροδικαστή για την 27χρονη

Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία φέρεται να βρήκε η 27χρονη Αναστάζια, η οποία εντοπίστηκε νεκρή, χθες, μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, στην Κω.

Κως: «Η Αναστάζια απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε» – Τι αποκαλύπτει ο πατέρας της 27χρονης

Τις σχετικές πληροφορίες μεταδίδει η ΕΡΤ, επισημαίνοντας ότι το σχετικό ιατροδικαστικό πόρισμα εκδόθηκε και εστάλη στις ανακριτικές αρχές, που χειρίζονται την υπόθεση θανάτου της νεαρής γυναίκας από την Πολωνία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπόρεσε να διακριβωθεί το μέσον, με το οποίο προήλθε ο θάνατος.

Υπενθυμίζεται ότι το σημείο, όπου εντοπίστηκε το πτώμα της 27χρονης, βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για αρπαγή και γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Κως: Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές – Πλάνα από το σπίτι του

Ο 32χρονος αλλοδαπός ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Τετάρτη προκειμένου να απολογηθεί. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου, θα απολογηθεί την Τέταρτη στις 12 το μεσημέρι.

«Δεν έκανα τίποτα» ήταν τα πρώτα λόγια του 32χρονου από το Μπαγκλαντές κατά την έξοδό του από το γραφείο του ανακριτή.

Κως: «Δεν έκανα τίποτα» υποστήριξε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές – Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη

Υπενθυμίζεται, ότι συμπληρωματική κατάθεση έδωσε και ο σύντροφος της 27χρονης, η οποία διέμενε και εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ