Κως: Εντοπίστηκε το κινητό της 27χρονης Αναστάζια

Περαστικός εντόπισε στην περιοχή Μαρμάρι στην Κω το κινητό της 27χρονης  Αναστάζια.

Κως: Νέα μαρτυρία για την 27χρονη αγνοούμενη- «Την είδα πριν χαθεί…»

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, είναι κοντά στο σημείο που το κινητό έδωσε το τελευταίο στίγμα. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για τον εντοπισμό της και οι αστυνομικοί εστιάζουν στις ώρες που έφυγε από το ξενοδοχείο όπου εργαζόταν και στο πού πήγε και τι έκανε μετά.

Ο Πολωνός σύντροφός της έχει καταθέσει από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς ότι όταν η Αναστάζια έφυγε από το ξενοδοχείο τού είπε πως πάει να αγοράσει ναρκωτικά από κάποιους αλλοδαπούς. Ουσιαστικά θα συναντούσε την παρέα των αλλοδαπών που μετέπειτα προσήχθησαν. Ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ, καθώς τα ίχνη της έχουν χαθεί από τότε.

Περιπλέκεται η υπόθεση στην Κω: «Είχε πάει να αγοράσει ναρκωτικά» – Τι είπε στον σύντροφό της η 27χρονη πριν εξαφανιστεί

Ήταν αυτή η πληροφορία που οδήγησε τους αστυνομικούς στο να προσαγάγουν τους 5 αλλοδαπούς. Ο ένας μάλιστα, 32 ετών, από το Μπαγκλαντές, έχει συλληφθεί, καθώς ήταν ο τελευταίος που είδε την 27χρονη και έχει υποστηρίξει ότι πήγαν σπίτι του και ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με τη συναίνεσή της.

«Μετά την άφησα σε ένα σημείο για να την πάρει ο σύντροφός της και δεν ξέρω τι έγινε» φέρεται να έχει πει στις Αρχές. Μάλιστα είχε ετοιμάσει όλα όσα χρειαζόταν ώστε να φύγει από το νησί για Ιταλία, κάτι που επιβαρύνει τη θέση του.

Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κω: Drone σαρώνει το νησί για τον εντοπισμό της 27χρονης – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Το «μυστήριο» με τις αμυχές

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ο ένας αλλοδαπός που προσήχθη, είχε αμυχές στα χέρια του που θα μπορούσαν να αποτελούν ίχνη πάλης, όμως, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τραυματίστηκε σε τροχαίο που είχε με το μηχανάκι του. Ωστόσο, επειδή δεν δήλωσε το περιστατικό στην Αστυνομία, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αν όντως είχε ατύχημα ή όχι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ