Κορυδαλλός: Στο «μικροσκόπιο» βίντεο από την διπλή δολοφονία – Οι δράστες, ο «Ράμπο» και η «βροχή» πυροβολισμών

Βίντεο με τους δράστες της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης, έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές, που διενεργούν έρευνες για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το βίντεο δείχνει τους δράστες έξω από το σπίτι του «Ράμπο», όπου είχαν στήσει την φονική ενέδρα.

Κορυδαλλός: Οι δραματικές στιγμές μετά την διπλή δολοφονία – «Μπαμπά, μπαμπά» φώναζαν τα παιδιά του θύματος από το μπαλκόνι

Στις εικόνες διακρίνονται δύο άτομα, που φορούν κουκούλες full face,  να πλησιάζουν το αυτοκίνητο όπου βρισκόταν ο «Ράμπο» με τον κουνιάδο του. Οι δράστες έχουν κανονικό σωματότυπο και ύψος, ενώ φορούν σκούρα ρούχα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως καταγράφεται στο βίντεο, κατευθύνονται και οι δύο από την πλευρά του οδηγού, όπου καθόταν ο «Ράμπο», και στη συνέχεια αρχίζουν τον καταιγισμό των πυροβολισμών. Αυτό δείχνει, όπως εκτιμούν στελέχη της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση, ότι μόνο τον «Ράμπο» ήθελαν νεκρό.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Ο «ταξιτζής», ο «επτάψυχος» και το αποτυχημένο συμβόλαιο θανάτου στην Ηλεία

Στο βίντεο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του enikos.gr, δεν καταγράφεται το ποιος άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου των θυμάτων, εάν δηλαδή ήταν ο 37χρονος «Ράμπο» ή οι δράστες. Το πιθανότερο είναι, όμως, ότι την ανοίγουν οι εκτελεστές των δύο ανδρών.

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν στη διάθεσή τους άλλα βίντεο, όπου να αποτυπώνεται η διαδρομή που ακολούθησαν οι εκτελεστές ή η υποστηρικτική ομάδα, που θεωρείται βέβαιο ότι διέθεταν.

Κορυδαλλός: Ο «Ράμπο» που όλοι στη νύχτα ήθελαν νεκρό – Το «βαρύ βιογραφικό» και οι ανοιχτοί λογαριασμοί

Υπάρχουν σχετικές αναφορές που κάνουν λόγο για δύο περίεργες μηχανές κοντά στο σημείο της δολοφονίας, ωστόσο, μέχρι στιγμές δεν έχει εντοπιστεί κάποιο βίντεο όπου να έχουν καταγραφεί  «ύποπτες» μοτοσικλέτες.

Οι αξιωματικοί που ερευνούν την διπλή δολοφονία, φαίνεται να έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κίνητρο της εκτέλεσης ήταν το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με δεδομένο το παρελθόν του 37χρονου Β.Ρ.

Όπως έγραψε χθες το enikos.gr ο 37χρονος, γνωστός και ως «Ράμπο» ή «Ταξιτζής», θεωρείτο ως ο ένας από τους δύο πιο σκληρούς νονούς της νύχτας στη χώρα μας, ως εκ τούτου αποτελούσε στόχο πολλών άλλων κακοποιών, με τους οποίους είχε ανοικτούς λογαριασμούς.. Εμπλεκόμενος στον υπόκοσμο της νύχτας φέρεται να ήταν και ο Δ.Μ., ο κουνιάδος του, που επίσης έχασε την ζωή του στην επίθεση.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ