Κορυδαλλός: Οι δραματικές στιγμές μετά την διπλή δολοφονία – «Μπαμπά, μπαμπά» φώναζαν τα παιδιά του θύματος από το μπαλκόνι

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν μετά την διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό, το βράδυ της Τετάρτης, με την σύζυγο και τα παιδιά του ενός θύματος να βγαίνουν έξω στο μπαλκόνι λίγο μετά τους πυροβολισμούς και την γειτονιά να έχει σηκωθεί στο πόδι.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Ο «ταξιτζής», ο «επτάψυχος» και το αποτυχημένο συμβόλαιο θανάτου στην Ηλεία

Οι δύο άνδρες που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες των εκτελεστών, ήταν παλιοί γνώριμοι των Αρχών και συνδέονταν με κυκλώματα της νύχτας, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Μία αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τα όσα βίωσε το βράδυ της διπλής εκτέλεσης. «Ήταν λίγο σοκαριστικό όλο αυτό που ζήσαμε. Το βράδυ της Τετάρτης περίπου στις 23:30, ακούσαμε έναν πολύ δυνατό ήχο και βγήκαμε έξω. Στη συνέχεια υπήρξε ένα κενό και ακούσαμε και έναν δεύτερο δυνατό ήχο. Βγήκε όλη η γειτονιά. Εμάς μας φάνηκε σαν έκρηξη, άλλοι γείτονες κατάλαβαν ότι ήταν πυροβολισμοί», είπε αρχικά η γυναίκα, που είναι κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το όχημα του δολοφονηθέντος

Η γυναίκα είπε ότι είδε την διαφυγή των δραστών. «Είδαμε την ώρα που έφευγαν με μεγάλη ταχύτητα να στρίψουν προς την κατηφόρα. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση. Είδαμε ένα τζιπ, δεν προλάβαμε να δούμε πρόσωπα, γιατί έφευγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αναφέρθηκε και στα συνέβησαν με την σύζυγο και τα παιδιά του ενός θύματος, που βγήκαν στο μπαλκόνι και άρχισαν να κλαίνε. «Είδαμε την κοπέλα σοκαρισμένη μαζί με τα παιδιά της έξω στο μπαλκόνι και τα παιδιά φώναζαν “Μπαμπά, μπαμπά…”», είπε η κάτοικος της περιοχής.

Κορυδαλλός: Ο «Ράμπο» που όλοι στη νύχτα ήθελαν νεκρό – Το «βαρύ βιογραφικό» και οι ανοιχτοί λογαριασμοί

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ