Κορονοϊός: Βρέφος 20 ημερών και έξι παιδιά στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί η κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, εν μέσω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού ακόμη και σε παιδιά.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, μόνο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομεί Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένα βρέφος μόλις 20 ημερών και έξι ακόμη παιδιά, με κορονοϊό. Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, το βρέφος όπως και τα παιδιά νοσηλεύονται σε απλές κλίνες covid, χωρίς ευτυχώς η ζωή τους να διατρέχει κίνδυνο.

Κορονοϊός: Και τρεις έγκυες στο Ιπποκράτειο

Στο μεταξύ, στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται με κορονοϊό και τρεις έγκυες από την Πέλλα και Ημαθία.

Ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, Δημήτρης Τσαλικάκης, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Real FM Θεσσαλονίκης δήλωσε:

“Οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη για να σώσουν την 38χρονη έγκυο από την Πιερία. Στο Ιπποκράτειο πραγματικά επικρατεί μεγάλη θλίψη με το περιστατικό αυτό, ενώ εξακολουθούν να νοσηλεύονται άλλες τρεις εγκυμονούσες, οι δύο από τις τρεις, από Πέλλα και Ημαθία. Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι πρέπει όλοι να προσέχουμε. Αυτό το χρονικό διάστημα χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η κατάσταση είναι πιεστική…”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ