Κορονοϊός: “Πλημμύρισαν” από κόσμο πλατείες σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Συνωστισμός παρατηρήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε πλατείες στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι. Άτομα ως επί το πλείστον νεαρής ηλικίας βρέθηκαν στην πλατεία, άκουγαν μουσική, χόρευαν και αρκετοί από αυτούς δεν φορούσαν μάσκα.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι ο συνωστισμός στην πλατεία Βαρνάβα δεν είναι ένα πρωτοφανές φαινόμενο αλλά κάτι που συμβαίνει σχεδόν σε καθημερινή βάση.

“Λαοθάλασσα” στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Αρκετός κόσμος είχε μαζευτεί έξω από καφέ μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τα πεζοδρόμια της οδού Μητροπόλεως και της παραλιακής ήταν σχεδόν αδιάβατα. Νέες και νέοι συζητούσαν και έπιναν το ποτό τους. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν σε αυστηρές συστάσεις προκειμένου να απομακρυνθεί ο κόσμος από τα σημεία που παρατηρούνταν συνωστισμός.

Από το ηχείο ενός περιπολικού ακουγόταν το ηχητικό μήνυμα περί απαγόρευσης των συναθροίσεων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επιβλήθηκαν τουλάχιστον τρία πρόστιμα σε ιδιοκτήτες καταστημάτων για παράβαση των περιοριστικών μέτρων.

Πάρτι στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα

Πάρτι έχει στηθεί στην πλατεία Όλγας στο κέντρο της Πάτρας. Κόσμος έπινε το ποτό του και άκουγε μουσική από ηχεία που είχαν στηθεί στο σημείο. Νωρίτερα αρκετός κόσμος είχε βγει για βόλτα σε άλλες κεντρικές πλατείες της Πάτρας, όπως αυτή των Υψηλών Αλωνίων.

Πηγή πληροφοριών: thebest.gr, grtimes.gr, thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ