Κορονοϊός: Πάρτι σε σπίτια με μοντέλα και χορεύτριες – Οι αγγελίες στα social media και οι χρεώσεις ανά ώρα

Του Παναγιώτη Σουρέλη,

“Aστυνομία, μας πιάσανε!”, φωνάζει ο νεαρός, μπαίνοντας στο διαμέρισμα όπου γίνεται το κορονοπάρτι. Οι καλεσμένοι δείχνουν ανήσυχοι, αφού τα πρόστιμα είναι αυστηρά: 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και άλλα 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, ενώ ο διοργανωτής απειλείται με σύλληψη και 3.000 ευρώ διοικητικό πρόστιμο.

Όμως, το άτομο που εισβάλλει με πηλίκιο και στολή που παραπέμπει σε αστυνομικό δεν είναι όργανο του νόμου, αλλά μια σέξι χορεύτρια. Φορά μπλε πουκάμισο, «καυτό» δερμάτινο μίνι και μπότες μέχρι το γόνατο, ενώ κουνά ρυθμικά ένα ζευγάρι χειροπέδες. Οι καλεσμένοι, αντί να κρυφτούν στις ντουλάπες για να γλιτώσουν το πρόστιμο, όπως θα έκαναν στη θέα ενός πραγματικού αστυνομικού, αρχίζουν να φωνάζουν με ενθουσιασμό. Αυτό είναι ένα θεματικό κορονοπάρτι γενεθλίων που διοργανώθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα. Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτει η Realnews, από βίντεο που οι ίδιοι οι συμμετέχοντες στο πάρτι ανέβασαν σε λογαριασμούς τους στα social media, προκαλούν αίσθηση.

Νεαροί, χωρίς μάσκες και αποστάσεις, διασκεδάζουν σαν να μην υπάρχει κορονoϊός. Δεν ανησυχούν μήπως μεταξύ τους υπάρχει κάποιος ασυμπτωματικός. «Τρολάρουν» τους ελέγχους για τα κορονοπάρτι, προσκαλώντας τη χορεύτρια με τη στολή αστυνομικού. Εκείνη, φυσικά, δεν τους συλλαμβάνει και δεν επιβάλλει διοικητικά πρόστιμα, αλλά λικνίζει το κορμί της και στη συνέχεια εύχεται χρόνια πολλά στην εορτάζουσα, που σβήνει το κεράκι της τούρτας για τα 18α γενέθλιά της.

Και το κορονοπάρτι που αποκαλύπτει η «R» δεν είναι το μόνο. Κάθε βράδυ, σε όλη την Ελλάδα, νέοι οργανώνουν παράνομες ιδιωτικές συναθροίσεις σε διαμερίσματα. Μάλιστα, κάποια εξ αυτών ενοικιάζονται μέσω Airbnb.

Σε ορισμένα πάρτι συμμετέχουν και επαγγελματίες χορεύτριες έναντι αδράς αμοιβής, οι οποίες είναι διατεθειμένες να εμφανιστούν με στολή belly dance ή ακόμη και αστυνομικού, διακωμωδώντας τους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. Για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Μάλιστα, οι πιο οργανωμένες έχουν μάνατζερ. Δεν κρύβονται. Αντίθετα, διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους μέσω φωτογραφιών και βίντεο που οι ίδιες ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως άλλωστε πράττουν και οι καλεσμένοι των πάρτι.

Ο τιμοκατάλογος

Η «R» επικοινώνησε με μάνατζερ χορεύτριας, η οποία δεν εργάζεται σε κάποιο κλαμπ όπως στο παρελθόν, αφού έχει ανασταλεί η λειτουργία τους. Τον ενημερώσαμε ότι είμαστε μια παρέα περίπου δέκα ατόμων, ότι θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι γενεθλίων και να καλέσουμε τη συγκεκριμένη χορεύτρια. Το δήθεν κορονοπάρτι θα γίνει Σάββατο ή Κυριακή, μετά τις 10 το βράδυ, δηλαδή μετά την έναρξη της απαγόρευσης μετακίνησης, που είναι, ως γνωστόν, στις 9 το βράδυ.

Ο μάνατζερ απάντησε θετικά, αρκεί να καταβάλουμε το ποσό των 200 ευρώ για την εμφάνιση για μία-μιάμιση ώρα της χορεύτριας που εκπροσωπεί.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα στην Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ