Κορονοϊός: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον αντιδήμαρχο Φαιστού

Εξιτήριο έλαβε από την ειδική μονάδα covid-19 του ΠΑΓΝΗ ο αντιδήμαρχος Φαιστού στην Κρήτη έπειτα από τρεις ημέρες νοσηλείας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο cretapost, ο δήμαρχος Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης ο αντιδήμαρχος έλαβε προχθές εξιτήριο καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί.

«Ο αντιδήμαρχος την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου έλαβε εξιτήριο από τη μονάδα covid-19 του ΠΑΓΝΗ και επέστρεψε στο σπίτι του. Ο ίδιος είναι πολύ καλά στην υγεία του και παίρνει την αγωγή που του έχουν δώσει οι γιατροί. Ευτυχώς όλα πάνε πολύ καλά», επεσήμανε σχετικά ο κ. Νικολιδάκης.

48 νέα δείγματα εξέτασε η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στο δήμο Φαιστού

Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε, για ακόμη μία φορά η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, στο δήμο Φαιστού. Έπειτα από πρόταση του δημάρχου, Γρηγόρη Νικολιδάκη έγιναν κάποια τεστ στις δύο μικρές εστίες κορονοϊού που υπάρχουν σε δύο χωριά του δήμου.

«Κατέβηκε η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ κι έκανε 48 τεστ στις δύο μικρές περιοχές που είχε παρατηρηθεί μία αύξηση κρουσμάτων στην περιοχή. Είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Νικολιδάκης.

Με όλα τα μέτρα προστασίας ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τη μη διασπορά του κορονοϊού εορτάστηκε ο Δεκαπενταύγουστος στον δήμο Φαιστού. Οι περισσότεροι κάτοικοι επέλεξαν να μην κατακλύσουν τις εκκλησίες και όσοι πήγαν φορούσαν μάσκα και τηρούσαν τις αποστάσεις.

Με πληροφορίες από cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ