Κοριοί: «Το σώμα της κόρης μου γέμισε με τσιμπήματα» – Δεύτερο περιστατικό σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας

Εξαπλώνονται με γοργούς ρυθμούς οι κοριοί σε ξενοδοχεία της Αττικής, με την ανησυχία όσο περνούν οι ημέρες να μεγαλώνει σχετικά με την έκταση του φαινομένου. Μετά το περιστατικό σε ξενοδοχείο του παραλιακού μετώπου, ένα δεύτερο καταγράφεται σε μονάδα, αυτή τη φορά στο κέντρο της Αθήνας.

Μια μητέρα, σύμφωνα με το MEGA, κατήγγειλε ότι έπειτα από τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο διαπίστωσε ότι το σώμα της κόρης της είχε γεμίσει με τσιμπήματα.

Μητέρα και κόρη αφού αποχώρησαν από το ξενοδοχείο, είδαν πως τα τσιμπήματα άρχισαν να χειροτερεύουν, το κορίτσι ανέβασε και πυρετό  και χρειάστηκε να επισκεφθούν νοσοκομείο. Η γυναίκα καταγγέλλει πως το ξενοδοχείο δεν ανέλαβε καμία ευθύνη όταν τους ενημέρωσε σχετικά με το περιστατικό.

Το ξενοδοχείο από την πλευρά του, ισχυρίζεται πως δεν έγινε κάποια σχετική καταγγελία και ότι κάνουν απεντομώσεις αρκετά συχνά.

Η μητέρα μίλησε στο MEGA για το περιστατικό.

«Διαμέναμε στην Αθήνα σε ένα ξενοδοχείο, μετά από τρεις ημέρες που φύγαμε, το παιδί έβγαλε κάποια σπυριά στα πόδια. Νομίζαμε ότι ήταν κουνούπια, στην πορεία διαπιστώσαμε ότι ήταν από κοριό. Έβγαλε εξανθήματα, έκανε πυρετό και κατάλαβε ότι δεν ήταν τελικά κουνούπι», δήλωσε η καταγγέλλουσα.

«Σήμερα χρειάστηκε το παιδί να νοσηλευτεί, άμα δείτε τα χέρια της και τα πόδια της είναι τραγικά τα πράγματα. Είναι τώρα με σπυριά και παίρνουμε κάποιες αντιβιώσεις, χρειαστήκαν κάποια φάρμακα. Όταν επικοινώνησα μετά με το ξενοδοχείο, ούτε καν μου είπαν περαστικά, ούτε καν ασχολήθηκαν», συνέχισε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ