Κορινθία: «Ο σύζυγος της κόρης μου είναι αυτός που είναι…» – Νέα δήλωση του 47χρονου «παλαιοχριστιανού»

Έξω από το νοσοκομείο Παίδων βρέθηκε για ακόμη μία φορά ο 47χρονος Μανώλης, ο οποίος δηλώνει «παλαιοχριστιανός» και ζούσε με την οικογένειά του σε παράπηγμα στην Κορινθία, όπου είχαν σκάψει μέχρι και λαγούμι. Ο 47χρονος θέλει να δει τον 15χρονο γιο του, ο οποίος με εντολή εισαγγελέα έχει μεταφερθεί στο Παίδων και φρουρείται από αστυνομικούς.

Κορινθία: Αποκαλύψεις για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών – «Παρέσυρε την κόρη μας όταν ήταν 16 χρόνων»

«Δύο πάνοπλοι αστυνομικοί φυλούν τον γιο μου. Ακόμη και στην τουαλέτα τον πηγαίνουν αγκαζέ. Πήραν ένα 15χρονο παιδί δηλ. από τα βουνά για να το διαλύσουν;» είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το πρωινό» ο Μανώλης.

Ο ίδιος αναρωτήθηκε «τι ρεβανσισμός είναι αυτός από την Αστυνομία; Αυτά παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα. Δεν προφυλάσσουν έναν 15χρονο έχοντάς τον αγκαζέ από το πρωί έως το βράδυ. Αυτό λέγεται «θα τον τρελάνουν». Ευτυχώς που κρύφτηκε η σύζυγός μου εκεί που κρύφτηκε γιατί θα είχαμε τέσσερα παιδιά εδώ πέρα, που είναι και πιο μικρά. Τουλάχιστον ο Νίκος είναι 15 ετών».

Ο κ. Μανώλης ανέφερε ότι «προφανώς δεν θέλουν να πάω να δω την κατάσταση για να μην τους καταγγείλω. Είπαν στο παιδί ότι αν τρέξει για να φύγει θα τον πυροβολήσει. Αυτά μου τα είπε η κόρη μου που είναι ενήλικη και συνοδεύει το παιδί μέσα και κατάλαβα γιατί δεν με αφήνουν ούτε να επικοινωνήσω με αυτό το παιδί. Όλον τον ανδρισμό και τον ρεβανσισμό της η αστυνομία θα τα βγάλει σε έναν 15χρονο; Πού γίνονται αυτά τα πράγματα;».

Ο ίδιος μίλησε και για την κόρη του που είναι έγκυος λέγοντας ότι «κυοφορεί, είναι παντρεμένη και είναι ενήλικη». Σε ερώτηση ποιος είναι ο σύζυγος, απάντησε ότι «ο σύζυγος είναι αυτός που είναι… Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δημοσιοποιούμε την ιστορία από όλο το σόι μας επειδή μια εφημερίδα έγραψε αυτά που έγραψε…».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

«Φοβάμαι για εμένα και την οικογένειά μου» – Τι είπε η σύζυγος του Μανώλη

Η σύζυγος του Μανώλη, η οποία ακόμα κρύβεται μαζί με τα άλλα παιδιά, μίλησε επίσης στον ΑΝΤ1 και υποστήριξε τα εξής:

«Φοβάμαι για εμένα και την οικογένειά μου. Η κατάστασή μου είναι κρίσιμη και δεν την σέβεται κανείς. Το μυαλό μου είναι στον γιο μου που είναι μόνος του και δεν μπορώ να τον βοηθήσω τώρα. Περιμένω τη δίκη για να ξεκαθαρίσουν όλα και να τελειώσει όλο αυτό που βιώνει άδικα η οικογένειά μου».

Η κυρία Σεβαστή τόνισε ότι «θέλω να βρω όλη την οικογένειά μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ