Κόντρα Μαυροειδάκου – Παγώνη για τον οδηγό του γερανού: «Συμπεριφέρθηκε άκρως επαγγελματικά» – «Αν ήταν το παιδί σας εκεί…»

Έντονη αντιπαράθεση είχαν η Ματίνα Παγώνη και ο Στράτος Μαυροειδάκος στον τηλεοπτικό αέρα, με αφορμή τον οδηγό του γερανού της αστυνομίας, που πάτησε γκάζι στην οδό Ακαδημίας μετά το πέρας της πορείας για τα Τέμπη, την περασμένη Πέμπτη.

Παρέμβαση εισαγγελέα για το περιστατικό με τον γερανό της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τον Γ.Γ. του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, ο οδηγός συμπεριφέρθηκε «άκρως επαγγελματικά», αναφορά που προκάλεσε την ενόχληση της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, η οποία τον ρώτησε «αν ήταν το παιδί σας εκεί και περνούσε αυτό το φορτηγό με αυτή την ταχύτητα τι θα κάνατε;».

«Tι λέτε κυρία Παγώνη! Άριστα έκανε ο συνάδελφος! Αντιεξουσιαστές πήγαν να τον εγκλωβίσουν, να τον κάψουν και χτύπησε τους κάδους να γλιτώσει», απάντησε ο Στράτος Μαυροειδάκος. «Δεν είναι δυνατόν να περνάς με αυτή την ταχύτητα και μέσα σε τόσον κόσμο», συνέχισε η Ματίνα Παγώνη.

Επεισόδια στην Αθήνα: Η στιγμή που γερανός της ΕΛΑΣ αναπτύσσει ταχύτητα και περνάει ξυστά από διαδηλωτές

«Δύο κάδους βλέπω εγώ, δεν βλέπω κόσμο και έναν που κάθεται στην άκρη… Δεν υπάρχει διαδήλωση για να το ξεκαθαρίσουμε… Όταν βγαίνει κάποιος πεζός στον δρόμο και βάζει κάδους και πάει να χτυπήσει αστυνομικό, ο αστυνομικός θα χτυπήσει τους κάδους για να φύγει δεν στρέφεται εναντίον κανενός πολίτη. Προβλέπεται να απεγκλωβίζεται όταν του βάζουν οδοφράγματα για να τον κάψουν ζωντανό. Δεν πλησιάζει κανέναν πολίτη, χτυπάει τους κάδους. Άκρως επαγγελματική η συμπεριφορά του», επανέλαβε ο Στράτος Μαυροειδάκος. «…Υπάρχουν ανώτατα όργανα για κάθε υπηρεσία, που κρίνεται ο καθένας μας», σχολίασε η Ματίνα Παγώνη.

 

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον γερανό που πέφτει πάνω σε κάδους – Τι ισχυρίζεται ο οδηγός

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ