Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον γερανό που πέφτει πάνω σε κάδους – Τι ισχυρίζεται ο οδηγός

Δεκάδες σχόλια έχει προκαλέσει στα social media το βίντεο που δείχνει γερανό της τροχαίας, ο οποίος φαίνεται να αναπτύσσει ταχύτητα, να πέφτει πάνω σε δύο κάδους απορριμμάτων και να απομακρύνεται την ώρα που ένας από τους διαδηλωτές πέφτει στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι άγνωστοι που βρίσκονταν στην Ακαδημίας προσπαθoύσαν να στήσουν ένα οδόφραγμα και να εγκλωβίσουν ουσιαστικά το όχημα, προκειμένου να επιτεθούν και στον οδηγό. Αυτό προσπάθησε να αποφύγει εκείνος χτυπώντας μόνο τους κάδους. Σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ., ο νεαρός διαδηλωτής έσπευσε να φύγει από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, o οδηγός ανέφερε ότι πήγε στο σημείο για να παραλάβει το σπασμένο αυτοκίνητο της Όλγας Γεροβασίλη, όταν ομάδα αγνώστων τον περικύκλωσαν. Όπως ισχυρίστηκε, φοβούμενος για την σωματική του ακεραιότητα, αλλά και για να μην του κλέψουν το όχημα ανέπτυξε ταχύτητα για να απομακρυνθεί από το σημείο, πέφτοντας πάνω στους δύο κάδους απορριμμάτων.

Από τη ΓΑΔΑ διεξάγεται έρευνα αναφορικά με περιστατικό με υπηρεσιακό γερανοφόρο όχημα που σημειώθηκε στις 13:45 στην οδό Ακαδημίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ