Κωνσταντινούπολη: Έφτασε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην έκρηξη

Μετά από πολύωρο οδικό ταξίδι με ασθενοφόρο, η 39χρονη Άννα που τραυματίστηκε σοβαρά από τη φονική έκρηξη στο Ιστικλάλ της Κωνσταντινούπολης, έφθασε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”.

Με χαμόγελο και κρατώντας τα λουλούδια που της έφεραν οι γονείς της, η Άννα Δεπώλα δεν σταματούσε να ευχαριστεί τον Θεό που δεν έπαθε κάτι σοβαρό και απλά τραυματίστηκε ελαφρά στο ένα πόδι. «Σίγουρα είμαι τυχερή και με προστάτευσε ο Θεός», είπε η 39χρονη, η οποία τις τελευταίες δύο μέρες ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Όταν ρωτήθηκε εάν θα επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη απάντησε θετικά, τονίζοντας ότι οι δυσκολίες της ζωής πρέπει να ξεπερνιούνται. «Θα χρειαστεί σίγουρα χρόνος αλλά προς το παρόν σκέφτομαι να γίνω καλά, να χαλαρώσω γιατί αυτές οι δύο μέρες ήταν πολύ πιεστικές από την Τουρκία, τους γιατρούς, τις συνεντεύξεις».

Τέλος, η 39χρονη υποστήριξε ότι οι τουρκικές αρχές τις έκαναν ερωτήσεις, τους απάντησε, είχαν ωστόσο να ασχοληθούν με πολύ δύσκολα περιστατικά, συγκριτικά με τον δικό της, που ήταν αμελητέο.

Κωνσταντινούπολη Έκρηξη 39χρονη Κωνσταντινούπολη Έκρηξη 39χρονη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK