“Κόμπαζε” για τα λεφτά και τις λίρες του και το…πλήρωσε με τη ζωή του – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας 54χρονου στο Ν.Κόσμο

Το θύμα ήταν 54χρονος εισοδηματίας και το λάθος του ήταν ότι μιλούσε δίχως να φοβάται για την καλή του οικονομική κατάσταση.

Στις άγριες εποχές που ζούμε όμως, αυτά δεν λέγονται. Το αποτέλεσμα ήταν να μπει στο στόχαστρο συμμορίας ληστών με πληροφοριοδότη έναν από τους ενοικιαστές ενός φούρνου που ήταν στην κατοχή του. Ο πληροφοριοδότης ενημέρωσε τον Αλβανό ληστή και το deal ήταν να λάβει μερίδιο από τη λεία της ληστείας.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ ο Αλβανός δημιούργησε την δική του συμμορία αποτελούμενη από δύο Έλληνες και έναν Ρουμάνο, ο οποίος θα έκανε τον τσιλιαδόρο.

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του εισοδηματία στις 9 Μαρτίου του 2016 και τον δολοφόνησαν σκοτώνοντας τον στο ξύλο τον 54χρονο στην προσπάθειά τους να του αποσπάσουν πληροφορία για το πού βρίσκεται η κρύπτη στο πάτωμα όπου φυλάει χρήματα και λίρες.

Παραμένει άγνωστο αν κατάφεραν να πάρουν κάτι, καθώς οι αστυνομικοί μετά το έγκλημα και λεπτομερή έρευνα εντόπισαν την κρύπτη στο πάτωμα του σπιτιού όπου το θύμα έκρυβε 69.300 ευρώ, κοσμήματα και 239 λίρες!

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 38χρονος, ως φυσικός αυτουργός και ένας 35χρονος, ο οποίος είναι ο ενοικιαστής του φούρνου που ανήκε στο θύμα. Επίσης, κατηγορούνται ακόμη τρία άτομα, ένας Ρουμάνος που βρίσκεται στη φυλακή για κλοπές και ο Αλβανός διοργανωτής ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό. Ακόμη, διαφεύγει ο δεύτερο δολοφόνος.

Οι δράστες αποδέχθηκαν τις κατηγορίες, υποστηρίζουν όμως, ότι σκοπός τους ήταν η ληστεία και ότι ο θάνατος του 54χρονου οφείλεται σε ατύχημα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για ανθρωποκτονία με πρόθεση από κοινού, ληστεία από κοινού τελεσθείσα με ιδιαίτερη σκληρότητα εναντίον προσώπου, ηθική αυτουργία από κοινού στην ανθρωποκτονία με πρόθεση και ληστεία κατά συρροή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ