Κομοτηνή: Ταυτοποιήθηκε ο 14χρονος που πετάει στον αέρα και κλωτσάει γατάκι – Το βίντεο που προκάλεσε σάλο

Η αστυνομία κατάφερε  να ταυτοποιήσει τον ανήλικο  που εμφανίζεται σε βίντεο να πετάει στον αέρα και να κλωτσάει γατάκι στην Κομοτηνή.

Η ΕΛ.ΑΣ μετά από καταγγελίες που έφτασαν στο Α.Τ Κομοτηνής διενέργησε έρευνα και κατάφερε να ταυτοποιήσει τον βασανιστή του μικρού ζώου. Το βίντεο με τις ντροπιαστικές εικόνες έκανε τον γύρο του διαδικτύου και κινητοποίησε χιλιάδες χρήστες των social media και τις φιλοζωικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 14χρονο κάτοικο Κομοτηνής, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2021 πραγματοποίησε αυτή την αποτρόπαια πράξη σε βάρος του ζώου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό υλικό, που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται από ιστοσελίδες του διαδικτύου, να κρατάει ζώο συντροφιάς (γάτα) και να το πετάει στον αέρα.

Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής και σε βάρος του εν λόγω ατόμου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

 

Όπως διακρίνεται στο βίντεο, ένας νεαρός πετάει με τα χέρια του ένα γατάκι σε μεγάλο ύψος και στη συνέχεια το κλωτσάει πριν αυτό πέσει στο έδαφος, ενώ οι φίλοι του, που καταγράφουν το περιστατικό, τον επιδοκιμάζουν για την αποτρόπαια πράξη του.

Οι Φίλοι Αδέσποτων της Κομοτηνής είχαν απευθύνει νωρίτερα  έκκληση, ώστε «όποιος γνωρίζει τα στοιχεία του συγκεκριμένου ατόμου, να μας ειδοποιήσει προκειμένου να ειδοποιήσουμε την αστυνομία και να επιληφθεί η δικαιοσύνη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ