Κολωνός – Βιασμός 11χρονης: «Σκέφτηκα να του κάνω κακό, δεν είχα καταλάβει τίποτα» λέει η μητέρα της

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση βιασμού μίας 11χρονης στον Κολωνό, με την μητέρα της να μην μπορεί να συγκρατήσει την οργή της, λέγοντας πως «σκέφτηκα να του κάνω κακό», αναφερόμενη στον 47χρονο που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος της κόρης της.

Ο 47χρονος από το Μαρόκο κατηγορείται ότι αρχικά ασελγούσε και στη συνέχεια βίαζε την κόρη μίας φίλης του, επί έξι χρόνια. Ο εφιάλτης για την ανήλικη, που σήμερα είναι 17 ετών, ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 11 ετών. Ο δράστης, που διατηρούσε φιλική σχέση με την μητέρα της ανήλικης, εκμεταλλευόταν το κορίτσι και το κακοποιούσε σεξουαλικά τις ώρες που την είχε υπό την επίβλεψή του.

Η μητέρα του 11χρονου κοριτσιού μιλώντας στο Star, ανέφερε πως είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στον 47χρονο. «Η οικογένειά του είναι πολύ καλή. Ο ίδιος μπορεί να πήγαινε την μικρή αγγλικά ή να την έφερνε από το γυμναστήριο. Δεν μου είχε πει τίποτα η κόρη μου. Αν ήθελα κάτι, με βοηθούσε, είναι κάποιος που τον ξέρω».

Παράλληλα, επεσήμανε πως ο 47χρονος ήταν πολύ πιστός στη θρησκεία του και όλος ο κόσμος τον αγαπούσε. «Μπορεί απλά να έδειχνε ένα άλλο πρόσωπο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει στο μυαλό του ο άλλος. Δεν πίνει, δεν καπνίζει, είναι δουλειά – σπίτι. Δεν είχα καταλάβει τίποτα».

Σχετικά με την κόρη της, είπε πως δεν είχε καταλάβει το παραμικρό για τα όσα φέρεται να περνούσε στα χέρια του 47χρονου. «Δεν είχα καταλάβει κάτι. Έπαθα σοκ. Σκέφτηκα να του κάνω κακό, αλλά μετά σκέφτηκα πως είναι κρίμα να πάω φυλακή και να αφήσω το παιδί μου. Δεν έχω ούτε οικογενειακά προβλήματα, περιουσία έχουμε, με μισθό και ενοίκια. Δεν ήταν σύντροφός μου, ήταν δικός μου άνθρωπος, τον έβαζα σπίτι μου».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ