Κολωνός: «Μόνη της ανοίχτηκε σε φίλη, δεν άντεχε άλλο» – Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον επί σειρά ετών βιασμό της ανήλικης από τον 47χρονο Μαροκινό

Μία νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στον Κολωνό είδε χθες το φως της δημοσιότητας, ύστερα από την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ότι συνελήφθη ένας 47χρονος αλλοδαπός δυνάμει σχετικού εντάλματος το βράδυ της Τρίτης (19/12).

Ο 47χρονος από το Μαρόκο κατηγορείται ότι αρχικά ασελγούσε και στη συνέχεια βίαζε την κόρη μίας φίλης του, επί έξι χρόνια. Ο εφιάλτης για την ανήλικη, που σήμερα είναι 17 ετών, ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 11 ετών. Ο δράστης, που διατηρούσε φιλική σχέση με την μητέρα της ανήλικης, εκμεταλλευόταν το κορίτσι και το κακοποιούσε σεξουαλικά τις ώρες που την είχε υπό την επίβλεψή του.

Η μαρτυρία ενός άλλου κοριτσιού είναι αποκαλυπτική για το μαρτύριο που βίωνε επί χρόνια η 17χρονη στον Κολωνό και κυρίως για το πώς αποκαλύφθηκε η φρικτή υπόθεση. «Τον κύριο τον ξέρω, τον έχω δει. Ξέρω ότι έχει γίνει όντως αυτό, ότι ισχύει. Και την κοπέλα την ξέρω. Τι να πω, τραγικό. Η κοπέλα δεν έμενε εδώ, ερχόταν μαζί με αυτόν και έμπαιναν στο σπίτι. Ξέραμε ότι ήταν ο θείος της, κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ ήσυχος, δεν φαινόταν να κάνει κάτι τέτοιο», δήλωσε αρχικά το κορίτσι στο Star.

Όταν ερωτήθηκε πώς έμαθε για τον βιασμό της 17χρονης, απάντησε: «εκείνη την ημέρα που το έμαθα με μια άλλη κοπέλα ενημερώσαμε κατευθείαν το σχολείο. Μόνη της ανοίχτηκε σε φίλη, δεν άντεχε άλλο. Είπε ότι αυτό συμβαίνει από πολύ παλιά και συνεχίζει να γίνεται. Η κοπέλα δεν μπορούσε να το αντέξει και το είπε. Ξέρω ότι οικονομικά δεν είναι καλά και ζει μόνο με την μητέρα της. Αυτός την βοηθούσε. Την μητέρα της δεν την έχω δει ποτέ εδώ».

Από την πλευρά του, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 47χρονος κατηγορούμενος ανέφερε πως «έμενε πολλά χρόνια, μόνο του τον έβλεπα… Νομίζω γυψοσανίδες έβαζε. Ήταν τυπικότατος και στα κοινόχρηστα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η μητέρα του κοριτσιού είναι από το Μαρόκο, ενώ ο πατέρας της είναι Έλληνας. Οι γονείς έχουν χωρίσει. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η μητέρα δεν ήξερε κάτι για την κακοποίηση της κόρης της. Η ανήλικη άνοιξε την ψυχή σε μία φίλη της από το σχολείο, ενώ η μητέρα ενημερώθηκε από τις φίλες του κοριτσιού και το σχολείο και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ