Κολωνός: Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η απόφαση για το αν θα γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης για την υπόθεση στον Κολωνό. Η μητέρα της 12χρονης είχε συλληφθεί τον περασμένο Οκτώβριο για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας της κόρης της.

Κολωνός: «Εμπιστευτήκαμε τον λάθος άνθρωπο κι έχουμε καταστραφεί» λέει η μητέρα της 12χρονης – Το μήνυμα του αδελφού της

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την προφυλάκισή της, η μητέρα της 12χρονης εμφανίστηκε ενώπιων του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ζητώντας να αποφυλακιστεί από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται. «Σαν παρακαλώ αφήστε με να πάω στα παιδιά μου. Δεν έχω σχέση με όσα με κατηγορούν» είπε η 37χρονη.

Η υπεράσπιση της 37χρονης παρουσίασε στο δικαστήριο καταθέσεις και υπομνήματα από όλα τα παιδιά της οικογένειας, γείτονες και καθηγητές των παιδιών. Η απόφαση για την αποφυλάκιση ή μη της κατηγορούμενης αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Κολωνός: Σπάει την σιωπή της η αδελφή της 12χρονης – «Γιατί είναι ακόμα ελεύθεροι κάποιοι που έχει υποδείξει;»

«Ερωτήθηκε πάρα πολλά πράγματα. Έδωσε όλες τις εξηγήσεις που έπρεπε. Δικαιολόγησε οτιδήποτε ερωτήθηκε από όλους τους δικαστές, και για τις καταθέσεις που υπάρχουν και για κάποια μηνύματα που υπάρχουν. Είμαι αισιόδοξος» δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας. «Θεωρεί πως είναι άδικα στην φυλακή. Έκλαιγε. Έλεγε ότι θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της και ότι θέλει να βγει να συμπαρασταθεί στα παιδιά της» ανέφερε η δικηγόρος της 37χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Έξω από τα δικαστήρια συγκεντρώθηκαν μέλη επιτροπής αλληλεγγύης ζητώντας την αποφυλάκιση της 37χρονης.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Άδειασαν το μαγαζί του Ηλία Μίχου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ