Κολωνός: Συμπληρωματική κατάθεση δίνει τώρα η 12χρονη – Έρευνα στο σπίτι της στα Σεπόλια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στην Κολωνό. Ύστερα από το ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας και την προφυλάκιση του 53χρονου και του 42χρονου, η 12χρονη από κοινού με τα δύο αδέρφια της δίνει αυτή την στιγμή συμπληρωματική κατάθεση, καθώς έχουν προκύψει και νέα στοιχεία μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να δείξουν φωτογραφίες  στην ανήλικη, προκειμένου να αναγνωρίσει κάποιο απ’ αυτά τα άτομα και να επιβεβαιώσει ότι την είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή έρευνα στο σπίτι της οικογένειας στα Σεπόλια. Οι αρχές αναζητούν ευρήματα που ενδεχομένως να αποκαλύπτουν στοιχεία για την φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού. Σύμφωνα με πληροφορίες  οι αστυνομικοί έχουν ήδη έχουν κατασχέσει κινητά και usb που εκτιμάται ότι περιέχουν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Η σύλληψη της μητέρας

Η 38χρονη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου εξετάζεται από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων. Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια. Η βασική κατηγορία που της αποδίδεται είναι διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας που μετέβη στο σπίτι της 12χρονης στον Κολωνό, παρέλαβε και τρία παιδιά της 38χρονης τα οποία έχει μεταφέρει σε ασφαλές σημείο.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα το enikos.gr είχε αποκαλύψει ότι εντοπίστηκαν κάποια εμβάσματα στον λογαριασμό της. Πρόκειται για ποσά ύψους 50-80 ευρώ, τα οποία είχαν κατατεθεί πριν από την καταγγελία που έγινε σε βάρος του 53χρονου Ηλία Μίχου. Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του κοριτσιού εργαζόταν ανά διαστήματα στο μαγαζί που διατηρεί ο 53χρονος στον Κολωνό.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές Αρχές ερευνούσαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο πρόσωπα από το περιβάλλον της ανήλικης να γνώριζαν κάτι για τον εφιάλτη που περνούσε το παιδί, αλλά και τυχόν εμπλοκή ενός μεγαλύτερου κυκλώματος παιδοφιλίας στην υπόθεση.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των προσώπων που είχαν κακοποιήσει την 12χρονη ή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον ώστε να συναντηθούν μαζί της. Όπως έχει ήδη γράψει το enikos.gr οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει κάποια προφίλ που επικοινωνούσαν με εκείνα τα ψεύτικα που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος με φωτογραφίες και βίντεο του κοριτσιού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ