Κολωνός: Στη φυλακή ακόμη ένας κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Στη φυλακή οδηγείται ένας ακόμη κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Πρόκειται για έναν 32χρονο πακιστανικής καταγωγής που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή.

Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο ένας εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων για τον βιασμό της 12χρονης – Ελεύθερος με όρους ο παιδόφιλος της Ομόνοιας

της Άννας Κανδύλη

Ο δεύτερος κατηγορούμενος που απολογήθηκε σήμερα, ένας 43χρονος, πατέρας 3 παιδιών με καταγωγή από την Αλβανία, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα.

Κολωνός: Κατάθεση-σοκ για κακοποίηση κι άλλου ανήλικου κοριτσιού παρουσία της 12χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι το κορίτσι τους μπέρδεψε με άλλους.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος, που εργαζόταν ως υπάλληλος σε πρατήριο καυσίμων, στην οδό Λένορμαν, ζήτησε να οδηγηθεί εκεί η 12χρονη για να πει αν ήταν το συγκεκριμένο πρατήριο, καθώς ο ίδιος το αμφισβητεί. Όσον αφορά στον 43χρονο, ενώπιον του ανακριτή υποστήριξε πως δεν έχει απουσιάσει ποτέ από την εργασία του κατά το χρονικό διάστημα που η 12χρονη κατήγγειλε πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από αυτόν.

Κολωνός: Δύο νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Προσκόμισε μάλιστα και σχετικά αποδεικτικά στοιχεία από τον εργοδότη του, υποβάλλοντας και αίτημα άρσης του τηλεφωνικού του απορρήτου, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με το κορίτσι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ