Κολωνός: Ο «τιμοκατάλογος» της φρίκης και τα μηνύματα που «καίνε» τον μυστηριώδη «Μιχάλη»

Κολωνός: Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Όπως είχε γράψει πρώτο το enikos.gr, αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης μετά την τελευταία κατάθεση της 12χρονης, καθώς η ανήλικη εκτός από τους βιαστές της, φέρεται να αναγνώρισε και άνδρες που είχαν πληρώσει για να λάβουν φωτογραφίες της με ακατάλληλο περιερχόμενο, αλλά και άνδρες με τους οποίους συναντήθηκε, αλλά έφυγαν όταν διαπίστωσαν την ηλικία της.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν, πότε και με ποιες κατηγορίες θα βγουν εντάλματα σύλληψης γι’ αυτούς τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.  Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται συμπληρωματική δικογραφία ώστε να αποφασιστεί η κατάσχεση των ψηφιακών μέσων των εμπλεκομένων.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους 212 χρήστες της εφαρμογής γνωριμιών που ζητούσαν ραντεβού φρίκης σε αυτοκίνητα, οίκους ανοχής, ξενοδοχεία και airbnb με την 12χρονη, υπήρχαν και αρρωστημένα μυαλά που έδιναν χρήματα για να λάβουν στο κινητό τους γυμνές φωτογραφίες και βίντεο του κοριτσιού.

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να ζητούσε από το παιδί… ειδικές πόζες και λήψεις. Σύμφωνα μάλιστα με όσα αποκάλυψε το παιδί στις αρχές ο 53χρονος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ είχε και συγκεκριμένο «τιμοκατάλογο». Όπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του STAR,  χρέωνε 20 με 25 ευρώ τη φωτογραφία και 50 με 70 ευρώ το βίντεο και ζητούσε την κατάθεση σε IBAN.

Ερώτηση: Είχες δώσει στον Ηλία Μίχο κάποιο IBAN και το έδινε στους ενδιαφερόμενους;

12χρονη: Ναι

Ερώτηση: Πλήρωναν για φωτογραφίες; Υπάρχουν δηλαδή άνθρωποι που έχουν βάλει χρήματα επειδή τους είχατε στείλει φωτογραφίες ή βίντεο;

12χρονη: Ναι

Ερώτηση: Και δεν τους έχεις δει ποτέ από κοντά;

12χρονη: Ναι

Κολωνός: Τα νέα στοιχεία για τον «Μιχάλη»

Σύμφωνα με το STAR, άνδρας που ζητούσε ερωτικό ραντεβού με τη 12χρονη επιβεβαιώνει για πρώτη φορά την ύπαρξη του περιβόητου «Μιχάλη», ο οποίος φερόταν να λειτουργεί σαν συνεργός του Ηλία Μίχου. 

Σημειώνεται ότι στον «Μιχάλη» είχε αναφερθεί το παιδί στις πρώτες καταθέσεις του. Είχε δώσει τα στοιχεία του στους παιδοψυχολόγους, λέγοντας πως είναι ένας άνδρας 25 ετών από τη Γλυφάδα και πως δεν τον είχε δει ποτέ από κοντά, αλλά ο ίδιος της προωθούσε τηλέφωνα ανδρών μέσω Ιnstagram. Την ύπαρξη του επιβεβαιώνει και ένας άνδρας με το αρχικό «Π».

Ο τηλεοπτικός σταθμός παρουσίασε μηνύματα «φωτιά» στο Viber που φέρεται να αντάλλαξε τον Αύγουστο του 2022, ο συγκεκριμένος άνθρωπος με τον Ηλία Μίχο.

Π: Γειά σου ….., μου δώσε το τηλέφωνό σου ο Μιχάλης ήθελα να σε ρωτήσω πληροφορίες για μία συνάντηση
HΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ (Υποδυόμενος τη 12χρονη): Ωραία πες μου

Π: Ήθελα να σε ρωτήσω λεπτομέρειες βασικά
HΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ (Υποδυόμενος τη 12χρονη):  Πες μου βρε…Θες να βρεθούμε αύριο;
Π:  Είμαι διακοπές αυτή την εβδομάδα αλλά προετοιμάζω το έδαφος για το επόμενο ΣΚ που θα γυρίσω.

O άνδρας αυτός με το αρχικό «Π» φέρεται να είχε δώσει προκαταβολικά τα χρήματα τόσο για το ερωτικό ραντεβού όσο και για ακατάλληλες φωτογραφίες της ανήλικης. Μάλιστα ο χρήστης φέρεται να εκνευρίστηκε  γιατί ο Μίχος του ζητούσε συνέχεια χρήματα και προειδοποίησε ότι θα παραπονεθεί στον «Μιχάλη» που μεσολάβησε για την επαφή.

HΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ (Υποδυόμενος τη 12χρονη):  Άμα θες … 50 ευρώ
Π: Προβλέπω να κράζω αυτούς που σε σύστησαν. Και να μην σε γνωρίζω σε κανέναν προφανώς
HΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ (Υποδυόμενος τη 12χρονη): Τι λες ρε; Θα στείλεις 50 ευρώ; τελευταία ευκαιρία
Π: Είδες για να είμαι καλός και να σου στέλνω 3 φορές που ήταν ανάγκη…βγήκα και κακός τώρα
HΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ (Υποδυόμενος τη 12χρονη): Τώρα είναι μεγαλύτερη ανάγκη σε παρακαλώ.

Όλα τα μηνύματα, όλες οι συνομιλίες, κινητά και εμβάσματα είναι στο μικροσκόπιο. Πάντως, οι Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο Μιχάλης να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο και πίσω από το προφίλ να κρύβεται κάποιος από τους κατηγορουμένους της υπόθεσης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ