Κολωνός: «Έχουμε στοχοποιηθεί» δηλώνουν οι συνήγοροι των 26 κατηγορουμένων – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εφετείο

Σε δήλωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι συνήγοροι των 26 κατηγορουμένων στη δίκη για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό. Όπως υποστήριξαν ενώπιον του δικαστηρίου που συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, έχουν στοχοποιηθεί επειδή υπερασπίζονται τους εντολείς τους.

Κολωνός: «Είναι αδιανόητο να λέμε ότι ένα παιδάκι είχε επιλέξει να εκδίδεται για βιοπορισμό» – Τι είπε η δικηγόρος της 12χρονης

Της Άννας Κανδύλη

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι ίδιοι, φορείς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, διατυπώνουν μετά την εισαγγελική πρόταση, απόψεις στον δημόσιο διάλογο που «καταλύουν το κράτος δικαίου και καταρρίπτουν το τεκμήριο της αθωότητας».

Κολωνός: Σφοδρές αντιδράσεις και διαμαρτυρίες για την εισαγγελική πρόταση – Σκληρή αντιπαράθεση στη βουλή

Μετά την παραπάνω δήλωση, άρχισαν οι αγορεύσεις των δικηγόρων υπεράσπισης και υποστήριξης της κατηγορίας, με πρώτη την κυρία Ασπασία Ταραχοπούλου που εκπροσωπεί την 12χρονη.

Την ίδια ώρα, από νωρίς το πρωί, φορείς και συλλογικότητες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εφετείο, ζητώντας την καταδίκη του 55χρονου βασικού κατηγορούμενου με τις πιο βαριές ποινές, καθώς και την απαλλαγή της μητέρας της ανήλικης για την οποία η εισαγγελέας πρότεινε να κηρυχθεί ένοχη, όπως κατηγορείται, για διακεκριμένη μαστροπεία και πορνογραφία καθώς και για εκβίαση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ