Κολωνός: «Είναι αδιανόητο να λέμε ότι ένα παιδάκι είχε επιλέξει να εκδίδεται για βιοπορισμό» – Τι είπε η δικηγόρος της 12χρονης

Οργή έχει προκληθεί μετά την εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή του Ηλία Μίχου από το αδίκημα του βιασμού στην υπόθεση με την 12χρονη από τον Κολωνό. Η δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου είπε ότι το κορίτσι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Είναι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο και κλαίει συνέχεια» ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Ταραχοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σχολιάζοντας την άποψη δικηγόρου κατηγορουμένων που είπε ότι «η μικρή είχε επιλέξει έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και να βιοπορίζεται έτσι», τόνισε ότι «είναι αδιανόητο να εκφράζονται τέτοιες απόψεις για ένα παιδάκι και μάλιστα από γυναίκα και μητέρα».

«Όλοι οι ψυχολόγοι και οι ειδικοί που εξέτασαν την 12χρονη κατέληξαν στο συμπέρασμα πως λέει την αλήθεια ότι η μητέρα της δεν είχε καμία σχέση με αυτά και όλα τα έκανε ο 59χρονος», τόνισε στη συνέχεια και είπε πως αν το δικαστήριο υιοθετήσει την πρόταση της εισαγγελέως, ο βασικός κατηγορούμενος θα γλιτώσει τα ισόβια, αλλά δεν θα βγει από τη φυλακή καθώς κατηγορείται για σωρεία κακουργημάτων.

Στη συνέχεια η κυρία Ταραχοπούλου δήλωσε πως πιστεύει ότι η πρόταση της εισαγγελέως για τον 59χρονο βασικό κατηγορούμενο δεν θα γίνει δεκτή από το δικαστήριο, ενώ δεν έκρυψε την αγωνία της για τη σημερινή της αγόρευση, λέγοντας πως δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ από το άγχος της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ