Κολωνός: Τι λέει ο δημοσιογράφος που συνομίλησε με το προφίλ της 12χρονης – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν φοβάμαι για κάτι, δεν έχω κάνει κάτι» ανέφερε ο δημοσιογράφος που βρίσκεται στη λίστα των 212 ατόμων, που είχαν επικοινωνία με το προφίλ της 12χρονης από τον Κολωνό που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος στην εφαρμογή Blindchat.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σολάρης ζει και εργάζεται στην Σύρο. Πριν από δύο ημέρες έμαθε από συναδέλφους του ότι είναι ένας από τους 212 ανθρώπους που συνομίλησαν με το προφίλ που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος παριστάνοντας την 12χρονη.

«Είμαι συγκλονισμένος γιατί είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κάνει τέτοια πράγματα, δεν ασχολείται. Είμαι στη διάθεση της αστυνομίας και των ανακριτικών αρχών ώστε να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό το μαρτύριο που περνάω. Δεν φοβάμαι για κάτι, δεν έχω κάνει κάτι. Είμαι αληθινός» είπε ο δημοσιογράφος, μιλώντας στο STAR.

«Μπήκα εντελώς τυχαία, είδα μια διαφήμιση μπροστά μου, σαν δημοσιογράφος είχα την περιέργεια να δω τι ακριβώς είναι αυτό. Μπήκα μέσα λοιπόν, έβαλα το όνομά μου, έβαλα την ηλικία μου, email, μπήκα λοιπόν μέσα και μου ήρθε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα, το οποίο φαινόταν ότι είναι άγνωστο. Δεν ήξερα αν ήταν άντρας ή γυναίκα. Μου είπε “καλησπέρα”. Λέω “καλησπέρα”. Μου λέει “τι κάνεις;” Λέω “καλά”.

Δεν ήξερα και εγώ πάνω κάτω πως χρησιμοποιείται αυτό το πράγμα. Μου λέει “θα ήθελες να γνωριστούμε;” Λέω “τι εννοείς;”. Μου λέει “με δωράκι”. Λέω “Τι δωράκι;”. Μου είχε πει ένα ποσό, δεν θυμάμαι ακριβώς, με ένα ποσό 50-60 ευρώ στα Σεπόλια σε αυτοκίνητο να βρεθούμε. Λέω “τι ακριβώς;” Μου λέει “να βρεθούμε να υπάρχει σεξουαλική επαφή”. Τέτοια πράγματα, εκεί αυτομάτως δεν υπήρχε περίπτωση… αρνήθηκα εγώ. Δεν μου άρεσε αυτή η πρόταση που μου έγινε, μέχρι εκεί αυτό. Έγραφε ότι ήταν 20 ετών» περιέγραψε ο δημοσιογράφος.

Κολωνός: Υπήρξε και δεύτερη «επικοινωνία» με το προφίλ της 12χρονης

Υπήρξε και δεύτερη «επικοινωνία», καθώς ο Ηλίας Μίχος ήταν ιδιαίτερα επίμονος.

«Μου ήρθε πάλι από εκείνη κι ένα δεύτερο μήνυμα, στο οποίο δεν απάντησα ποτέ. Αισθάνομαι ένα τέρας χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Δεν βγαίνω από το σπίτι. Το έμαθα από τους συναδέλφους που με κάλεσαν. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Δεν θυμόμουν καν την επικοινωνία. Τη θυμήθηκα όταν μου ανέφεραν τα Σεπόλια» δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, αρνήθηκε οποιαδήποτε ανταλλαγή πορνογραφικού υλικού με το προφίλ της 12χρονης. «Δεν ανταλλάξαμε ούτε φωτογραφίες, ούτε βίντεο. Αν γνώριζα την ηλικία της θα το είχα καταγγείλει. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μου έτυχε εμένα αυτό. Εχθές, μάλιστα μόλις έμαθα ότι είμαι στη λίστα έσβησα και την εφαρμογή. Δε θέλω να την βλέπω καν. Δε θέλω να έχω τίποτα. Είμαι ένα ράκος», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ