ΚΚΕ: Τραμπούκικη επίθεση σε βάρος δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Βόλο

Τον ξυλοδαρμό ενός δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Βόλο από εκλεγμένο με τη Δημοτική Αρχή Μπέου, καταγγέλλει το ΚΚΕ.

«Οι τραμπουκισμοί και οι μαφιόζικες επιθέσεις δεν τρομοκρατούν το ΚΚΕ, τα μέλη και τους φίλους του, αντίθετα επιβεβαιώνουν την ορθότητα της δράσης και των αποκαλύψεών του», σημειώνει μεταξύ άλλων το ΚΚΕ σε σχετική ανακοίνωση.

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την βρώμικη, τραμπούκικη επίθεση μασκοφόρου, εκλεγμένου με τη Δημοτική Αρχή Μπέου, σε βάρος του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Γαργάλα. Είναι δεδομένο ότι αυτή η επίθεση σχετίζεται με τη δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βόλο, και με την προσωπική συμβολή του Κώστα Γαργάλα, για την αποκάλυψη των αντιλαϊκών σχεδιασμών της πλειοψηφίας Μπέου, σε διαπλοκή με οικονομικά συμφέροντα, για τα “επενδυτικά τους σχέδια” στο Λιμάνι της πόλης και τον σταθμό αποθήκευσης – επαναεριοποίησης LNG, τις επικίνδυνες συνέπειές τους στην υγεία του λαού του Βόλου και στο περιβάλλον», τονίζει αναλυτικά το ΚΚΕ σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως υπογραμμίζουν από τον Περισσό, «καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι η μαφιόζικη επίθεση πραγματοποιήθηκε μόλις δυο μέρες μετά την παρέμβαση του Κώστα Γαργάλα στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λάρισα, με τη συμμετοχή φορέων και της Μαγνησίας, όπου κατήγγειλε τη δράση ενός “κουβαριού συμφερόντων” που λυμαίνονται την πόλη του Βόλου. Οι τραμπουκισμοί και οι μαφιόζικες επιθέσεις δεν τρομοκρατούν το ΚΚΕ, τα μέλη και τους φίλους του, αντίθετα επιβεβαιώνουν την ορθότητα της δράσης και των αποκαλύψεών του. Σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσει το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου, αντιπαλεύοντας την αντιλαϊκή πολιτική του αντιδραστικού δημάρχου και υπερασπίζοντας τις ανάγκες των πολλών κόντρα στα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες από τον τραυματία δημοτικό σύμβουλο, το επεισόδιο έγινε στη ΔΕΥΑΜΒ, όπου επρόκειτο να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο, όταν ξαφνικά στην αίθουσα μπήκε ένας γιγαντόσωμος άνδρας που φορούσε αποκριάτικη μάσκα, κατευθύνθηκε προς τον κ. Γαργάλα, τον πέταξε στον τοίχο και άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο. 

Εκείνη την στιγμή επικράτησε πανικός, ενώ παριστάμενοι κυνήγησαν τον μασκοφόρο, τον ακινητοποίησαν στις σκάλες και όταν του τράβηξαν την μάσκα, διαπίστωσαν πως επρόκειτο για δημοτικό σύμβουλο του Αχ. Μπέου.

Ο δημοτικός σύμβουλος που δέχτηκε την επίθεση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ