Κιβωτός του Κόσμου: Η πρεσβυτέρα διαχειριζόταν τα χρήματα από τις κηδείες και τους εράνους

Η «Κιβωτός του Κόσμου» παραμένει στο προσκήνιο, καθώς  προκύπτουν νέα στοιχεία για τη διαχείριση των χρημάτων από τους εράνους και τις δωρεές.

Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν έμεινα ποτέ μόνος με τα παιδιά» – Τι δηλώνει ο πατήρ Αντώνιος μετά την κλήση από τους εισαγγελείς

Σύμφωνα με το Live News, η Επιτροπή για το Ξέπλυμα  Χρήματος έχει στείλει το πόρισμά της στην Οικονομική Αστυνομία και έχει εστιάσει την έρευνα σε καταθέσεις και αναφορές που έχει από μέλη της Κιβωτού του Κόσμου και υπαλλήλους για τον τρόπο που συγκεντρώνονταν χρήματα από εράνους, από τα κουτιά στις κηδείες, και από διάφορες εκδηλώσεις. Οι υπάλληλοι της Κιβωτού και τα μέλη της στις αναφορές τους επιρρίπτουν ευθύνες στην πρεσβυτέρα, ότι αυτή ήταν η γυναίκα που συγκέντρωνε και χειριζόταν αυτά τα ποσά, χωρίς να φαίνεται ότι υπάρχει καταγραφή.

Τα χρήματα συσσωρεύονταν σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο μέσα στις δομές, όπου άδειαζαν τα κουτιά, και από εκεί και πέρα η πρεσβυτέρα και μόνο αυτή έπαιρνε τα κουτιά και το περιεχόμενό τους και κανείς δεν ήξερε πού κατευθυνόταν και τι ακριβώς θα γινόταν. Είναι ένα μεγάλο ζητούμενο τί γίνονταν τα μετρητά που συγκεντρώνονταν από όλες αυτές τις συναλλαγές.

Κιβωτός του Κόσμου: Πότε παρουσιάζεται στις Αρχές ο πατήρ Αντώνιος ως ύποπτος για ασέλγεια

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ