Κιβωτός του Κόσμου: «Η μητέρα μου με αποκλήρωσε και άφησε τα πάντα στη ΜΚΟ» – Τι καταγγέλλει 28χρονη

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου». Όπως είπε στον ΑΝΤ1 μία 28χρονη γυναίκα η μητέρα της την αποκλήρωσε και έγραψε τα πάντα στη ΜΚΟ.

Κιβωτός του Κόσμου: Κατήγγειλε την ασέλγεια από ηγετικό στέλεχος ο ανήλικος από την δομή του Βόλου

«Η μητέρα μου δύο μήνες πριν πεθάνει και ενώ ήταν σε τραγική κατάσταση και σωματικά και ψυχικά, δεν μπορώ να καταλάβω πού βρήκε το κουράγιο να πάει σε συμβολαιογράφο να συντάξει διαθήκη. Συνέταξε μία διαθήκη με την οποία με αποκληρώνει λέγοντας ότι την χτυπούσα με μπουνιές στο κεφάλι και ότι την ανάγκαζα να τρώει αποφάγια – πάρα πολύ ακραία πράγματα- και τελικά άφησε τα πάντα στην Κιβωτό του Κόσμου» τόνισε η 28χρονη και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για τρία σπίτια, ένα αμάξι, μια μηχανή, κινητά και ακίνητα στην Κιβωτό του Κόσμου».

«Κιβωτός του Κόσμου»: Απολύθηκαν τρεις εργαζόμενοι – Ήταν στενοί συνεργάτες του πατρός Αντωνίου

Όπως κατήγγειλε, «ήρθαν λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας μου εξουσιοδοτημένα άτομα από την πρεσβυτέρα και μας ζήτησαν τα κλειδιά του σπιτιού που μένω και ενός άλλου. Ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες του χώρου μέσα και έξω και ζήτησαν να φύγω. Είμαι πεπεισμένη ότι ήταν κύκλωμα. Η μητέρα μου γνώρισε στο Θεαγένειο ενώ έκανε τις χημειοθεραπείες της υπό πολύ περίεργες συνθήκες μία κυρία η οποία ερχόταν συνέχεια στο σπίτι μας και ο άνδρας της ήταν συνταξιούχος δικηγόρος και εν ενεργεία δικηγόρος ο γιος της. Είχαν και μια συμβολαιογράφο στον φιλικό κύκλο τους. Αυτοί ήταν μάρτυρες κατά τη σύνταξη της διαθήκης».

Η ίδια έχει κάνει αγωγή και της απάντησαν ότι συνεχίζουν να διεκδικούν τα πάντα επειδή όπως ισχυρίζονται, «είχα βίαιη συμπεριφορά».

«Κιβωτός του Κόσμου»: Με χρήματα της ΜΚΟ αγοράστηκε η μεζονέτα στην Ραφήνα

Όπως υποστηρίζει, προσπάθησε πολλές φορές να έρθει σε επαφή με τον πατέρα Αντώνιο αλλά δεν τα κατάφερε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ