Κιβωτός του Κόσμου: Απαγορεύεται να προσεγγίζει δομές της ΜΚΟ ο πατήρ Αντώνιος

Με εισαγγελική διάταξη έχει απαγορευτεί στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές της “Κιβωτού του Κόσμου“. Υπενθυμίζεται πως τα μεσάνυχτα έληξε η  προθεσμία που έχει δοθεί στον πατέρα Αντώνιο, προκειμένου να απομακρυνθεί από τις εγκαταστάσεις της ΜΚΟ.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ο πατήρ Αντώνιος δήλωνε εισόδημα 15 χιλ. ευρώ – Διαχειριστής της ΜΚΟ ο νεκρός πατέρας του

Η έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή τη Δευτέρα έγινε στα δύο σπίτια στον Κολωνό και σε εκείνο της Ραφήνας και μάλιστα στο ένα από τα δύο διαμερίσματα του Κολωνού, τόσο ο πατήρ Αντώνιος όσο και η πρεσβυτέρα ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της έρευνας και σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ήταν συνεργάσιμοι με τις Αρχές.

Έως τώρα δεν έχουν δει τον πατέρα Αντώνιο και εικάζεται ότι ίσως απομακρύνθηκε αργά το βράδυ από το σπίτι.

Κιβωτός του Κόσμου: Κατέθεσε πρώην φιλοξενούμενος σε δομή – Κατήγγειλε σωματική κακοποίηση

Η διάταξη εκδόθηκε, βάσει του Αστικού Κώδικα, με σκοπό την προστασία των παιδιών που φιλοξενούνται σε δομές της Κιβωτού. Εν ολίγοις, τους απαγορεύεται να εισέρχονται σε δομές της Κιβωτού για λόγους προστασίας των ανηλίκων.H εισαγγελική διάταξη ισχύει για 90 ημέρες και μετά θα πρέπει να επικυρωθεί με δικαστική απόφαση. Αφορά τα τέσσερα πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης. Με την κίνησή τους αυτή οι εισαγγελείς αποσκοπούν στο να παραμείνει μακριά από τα ανήλικα που φιλοξενούνται στις δομές ο πατήρ Αντώνιος και τα άλλα τρία πρόσωπα για να μην μπορούν να τα επηρεάσουν.

 

«Κιβωτός του Κόσμου»: Διορία έως τα μεσάνυχτα στον πατέρα Αντώνιο για να φύγει από τις εγκαταστάσεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ