Κιβωτός του Κόσμου: Αμίλητη η πρεσβυτέρα αποχώρησε από τον Κολωνό με βαλίτσες και κούτες – ΦΩΤΟ

Το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2022 η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, βρέθηκε στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό για να πάρει μαζί της κούτες και βαλίτσες με πράγματα.

Η πρεσβυτέρα έκανε την εμφάνισή της στην «Κιβωτό του Κόσμου» στον Κολωνό, όπου βρίσκεται και το διαμέρισμα της οικογένειας και αποχώρησε  μεταφέροντας  πλήθος αντικειμένων.

Κατά την έξοδό της η Σταματία Γεωργαντή δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους ενώ βαλίτσες κρατούσαν και τα άλλα δύο άτομα που τη συνόδευαν στο αμάξι.

 

Κιβωτός

Κιβωτός στον Κολωνό

Νωρίτερα, στον Άρειο Πάγο μετέβη πριν από λίγη ώρα ο δικηγόρος του πατρός ΑντωνίουΘρασύβουλος Κονταξής προκειμένου να καταθέσει έγκληση σε σχέση με την απόφαση που απαγορεύει στον πατέρα Αντώνιο να έχει οποιαδήποτε σχέση με την «Κιβωτό του Κόσμου».

Οι συνήγοροι του πατρός Αντωνίου είχαν προαναγγείλει το Σαββατοκύριακο τη νομική κίνηση, λέγοντας ότι παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν το σπίτι του και τον «πέταξαν στον δρόμο».

Οι νομικοί παραστάτες του πατρός Αντωνίου, Θρασύβουλος Κονταξής και Γιάννης Κώτσος ζήτησαν από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο την τήρηση της νομιμότητα.

Το βασικό αίτημα που έθεσαν οι δύο δικηγόροι κατά τη συνάντηση που είχαν με τον Ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό ήταν να δοθεί η δυνατότητα στον πατέρα Αντώνιο να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα από το διαμέρισμα της Κιβωτού του Κόσμου όπου διέμενε με την οικογένειά του, μέτα την απομάκρυνσή του με εισαγγελική παραγγελία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ