Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη κλεμμένου οχήματος – Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί

Βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την στιγμή της σύλληψης τριών δραστών στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από κινηματογραφική καταδίωξη.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Mega, φαίνεται η στιγμή που το αυτοκίνητο των δραστών ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της ομάδας «Ζ», οι οποίοι στη συνέχεια συνέλαβαν τους τρείς άνδρες.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, ήταν γύρω στις 12 το βράδυ όταν αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στο αυτοκίνητο, ωστόσο ο οδηγός του οχήματος πριν τον έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην καταδίωξη που ακολούθησε, ο ένας από τους αστυνομικούς προσέκρουσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Αρχικά, ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο «424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης» και έπειτα στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ».

Ωστόσο, η καταδίωξη συνεχίστηκε και το αυτοκίνητο τελικά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της ομάδας «Ζ», οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε τρεις άντρες.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των συλλήψεων, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένας ακόμα αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ