Κινηματογραφικές ληστείες από συμμορία ανηλίκων

Κινηματογραφικές ληστείες από συμμορία ανηλίκων

Πρακτικές που θυμίζουν… κινηματογραφικές ληστείες χρησιμοποιούσε μια ομάδα ανηλίκων, που σε συνεργασία με έναν 20χρονο είχαν ρημάξει την πόλη της Ξάνθης από τον Μάρτιο μέχρι και τον Οκτώβρη.

Πρόκειται για δυο 15χρονους, έναν 16χρονο και έναν 20χρονο σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και κλοπές τόσο στην πόλη όσο και σε χωριά της Ξάνθης.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν μετά έρευνες να φτάσουν στα ίχνη των δραστών οι οποίοι έκλεψαν 4 δίκυκλα, διέρρηξαν 11 οχήματα, καταστήματα και οικίες ενώ πραγματοποίησαν και μια ιδιαίτερη ληστεία στη μέση του δρόμου!

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Thrakitoday.com, ο 16χρονος και ένας εκ των 15χρονων, μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους, έπεσαν στις ρόδες αυτοκινήτου που οδηγούσε μία 44χρονη και αφού διέκοψαν την πορεία της, στη συνέχεια άσκησαν σωματική βία σε βάρος της και αφαίρεσαν από την κατοχή της, μία ηλεκτρονική συσκευή, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα αντικείμενα – έγγραφα. Το περιστατικό έγινε στις 17 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν δύο από τα δίκυκλα που αφαίρεσαν οι δράστες, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Διαβάστε επίσης

Στη φάκα εγκληματική ομάδα που λήστευε οδηγούς και σπίτια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ